Steam hesabım kısıtlandı

@Herkesgibi Ticaret amaçlı konular yaptıysan problem yaşatıyor. O forumlarda ticari kelimeler ve konular açmak yasak bildiğim kadarıyla. Bizzat yakın arkadaşımın başına geldi. Hesabı 2077'ye kadar ban yemişti, geri açtırdı.

Ticaret yapmak için açılan bir sürü grup var. Steam'ın resmi grup ve forumları da dahil. Bundan dolayı ceza alacağını sanmıyorum.

Bu bölüm mesela Steam'a ait.

Merhabalar 1 Nisan tarihinde Steam hesabıma bu bildirim geldi. Hesabımı çok titiz kullanırım hiçbir şekilde hesabımın çalınacağını düşünmüyorum. Steam profilimi düzenleme kısmında 2038'e kadar topluluk banım olduğu da gözüküyor ve profilimde bulunan çoğu yorum ve ekran görüntüsü silinmiş bulunmakta. Hesabın ilk ve tek sahibi benim Steam desteğe gereken bilgileri verdim.

Hesabıma tekrar erişebileceğim diye umuyorum fakat aklıma takılan soru, silinen yorumlarım ve ekran görüntülerim yüzünden 2038'e kadar topluluk banı mı yedim? Yoksa Steam'in hesabıma başka birisinin eriştiği düşüncesi yüzünden mi topluluk banım mevcut?
Profilim 50 level ve çok değerli bir envantere sahibim umarım banım açılır.🥲
Eki Görüntüle 1348161

Geçmiş olsun. 16Yıl boyu oyanaymıcan. Ama Steam destek ekibi ile iletişime geç. Olmazsa yeni hesap oluştur bu benim fikrim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı