Steam hesabım ne kadar eder?

100 TL zar zor eder satmamanı öneririm biraz daha oyun birikse en azından 150 TL gibi bir tutara satabilirsin.
 
Lütfen bilip bilmeden konuşmayın. CS Prime hesap kendi başına 70 TL zaten.
Dostum madem kendin çok iyi biliyorsun o zaman neden konu açıyorsun?

Bu hesapta para edebilecek tek şey CS:GO. Onda da @Tek7HackDedi 'in dediği gibi; hesap 21'e kasılıp prime yapılabiliyor. Kaldı ki bu işi bot ile yapanlar var. CS:GO'da asıl önemli olan hesabın saati ve 10 yıllık rozetin olmasıdır. Sende ikisi de yok. Bunun dışında hesabında bulunan Metro 2033 Redux, Last Light Redux, Payday2, Dirt Rally, Left 4 dead 2 zamanında bedava verilmiş oyunlar. Free to play oyunları da çıkartırsak geriye çok bir şey kalmıyor. Bu hesabın maksimum ederi 50 TL'dir. Fazlasını veren piyasa bilgisi olmayan kişilerdir. Hesapta en kötü 5 yıllık rozet ve 2-3k oynama saati olsa o zaman iki katı eder.

Ben bu hesaba fiyat biçemedim ama elle tutulur bir fiyat verilmez. Tahminen 70-80 ₺ edebilir. O da Destiny 2'nin ilgisini çeken bir insana satarsan aksi durumda 30-40 ₺ ancak.
Destiny 2 bedava bir oyundur.
 
Evet mesajınızdan sonra baktım öyleymiş. Ücretli sürümleri de var gerçi ama adı farklı gözükür muhtemelen. Uyarı için teşekkürler o zaman hesabın ederi dediğiniz fiyatlara bile çıkmaz bence. 30 ₺ ideal gibi.

Aslında mgs iyi ama Metro'yu bedava verdiklerinden o da para etmez 100TL anca işte.
 

Geri
Yukarı