Steam Hesabim Ne Kadar Eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kutulu oyun satmıyorsunuz dijital hesap satıyorsunuz, öldürmek gibi görünse de fiyatlar normal. Her oyunun indirimli fiyatının yarısına değer biçerseniz bir ihtimal mantıklı olabilir. Kullanıcı adı değiştirilmiyor mesela, iki oyun için kim böyle bir hareket yapsın?
 
Hocam CS prime olmayan kişiler zaten çok az onlar da forumda bile bin tane konu var ucuza satan. Oralardan alabilirken kendi hesaplarına başka hesap almaya gerek duymazlar. Hesapta en değerli şey Forza o da indirimde 60TL'ye düşüyor ki yine forum vb. yerlerde 50TL civarına bulabiliyorsunuz.

Taş çatlasa 120TL eder yani onu diyorum. 120TL'ye de alıcı bulabilirsen.

Hayır kaç liraya satmayı düşünüyorsunuz ki bu hesabı?
Şahsen ben 60 TL'ye Ultimate sürüm Forza satıyorum. İçinde PES 2021 Bayern Edition DLC'si de var. Düz Forza ise max ederi 40 lira falan.
 
Gidip 500 TL yazacak halim yok zaten sadece fiyati cidden olduruyorsunuz. 50 TL'ye icinde su hesaptaki ayni oyunlar bulunan bir hesap bulun ben size alayim şu anda.
İçinde 1000 tane AAA oyun olan hesaba 50TL dediğimiz için özür dileriz hocam :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gönül ister ki 200-300 diyelim. Ama yalan yok kimse o fiyatlara o hesabı almaz. İçinde çok oynamak istediği oyunlar varsa onları alır oynar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı