Steam hesabıma giriş yaparken başka bir şehri gösteriyor

Yer
Aksaray
Daha fazla  
Steam hesabıma dün kardeşimin hesabından giriş yapmayı denedim fakat mobil Steam uygulamasına gelen giriş talebi bana ait olmayan bir IP adresi ve Kayseri üzerinden yapılıyordu. Aynı sorunu QR kod ile giriş yapmaya çalışırken de aldım. O yüzden giriş talebini reddettim ve Steam şifremi değiştirdim. Ancak sorun devam etti. Bilgisayarda sorun olabileceğini düşünüp kapattım. Bugün aynısını kendi bilgisayarımda yaşadım. Sebebi nedir ya da giriş yaparsam sıkıntı çıkar mı? Şifremi değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor. (Kayseri'de oturmuyorum)

Steam hesabıma dün kardeşimin hesabından giriş yapmayı denedim fakat mobil Steam uygulamasına gelen giriş talebi bana ait olmayan bir IP adresi ve Kayseri üzerinden yapılıyordu. Aynı sorunu QR kod ile giriş yapmaya çalışırken de aldım. O yüzden giriş talebini reddettim ve Steam şifremi değiştirdim. Ancak sorun devam etti. Bilgisayarda sorun olabileceğini düşünüp kapattım. Bugün aynısını kendi bilgisayarımda yaşadım. Sebebi nedir ya da giriş yaparsam sıkıntı çıkar mı? Şifremi değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor. (Kayseri'de oturmuyorum)

CGNAT IP aldığımız için bu oluyor maalesef. Ben bazen İstanbul bazen hatay da çıkıyorum :)

Bende farklı bir şehirdeyen Ankara gösteriyor giriş geçmişinde ama normal giriş isteğinde bazen oturduğum şehir bazen ise İstanbul gözüküyor.

Hocam bende istanbuldayım bana da ordu yazıyor ama Steam hesabımda bakiyemin falan harcandığını görmedim ama benimki bir süreden sonra oradan gözükmeye başladı eskiden İstanbul dışında gözükmüyordu, sizce benim Steam hesabı da gitmiş midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı