Steam hesabımı hangi sitede satabilirim?

Dnoir

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB
Intel i3-10100F
MSI PRO H410M-B Intel H410
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD
Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz
Arkadaşlar nakite sıkıştım ve yıllar önce açtığım Steam hesabımı satmak istiyorum. Steam hesabımı satabileceğim bir site var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hesap satışı Steam'de yasaktır. Eğer tespit edilirse hesap ve hesaba kayıtlı telefon numarası ile açılan tüm hesaplar kalıcı ban yer.

İtemsatış ve GameSatış'a satabilirsiniz hocam.
Bilgilendirme için teşekkürler .

Hocam hesap satışı Steam'de yasaktır. Eğer tespit edilirse hesap ve hesaba kayıtlı telefon numarası ile açılan tüm hesaplar kalıcı ban yer.
Hocam paraya sıkıştım ve para gerekiyor en mantıklı olarak yapabileceğim şey bu .

Bilgilendirme için teşekkürler .

Hocam paraya sıkıştım ve para gerekiyor en mantıklı olarak yapabileceğim şey bu .
Hocam çok bilgim yok bu konuda ama gift olarak gönderme diye bir şey var sanırım. Oyunlarınızı 10 lira eksik değerine falan satsanız? Hesap içeren oyunlarında sadece oyun hesabı olarak satsanız? Bilgisi olanlar yanıtlar şimdi.

Hocam çok bilgim yok bu konuda ama gift olarak gönderme diye bir şey var sanırım. Oyunlarınızı 10 lira eksik değerine falan satsanız? Hesap içeren oyunlarında sadece oyun hesabı olarak satsanız? Bilgisi olanlar yanıtlar şimdi.

Hocam öyle bir şans yok oyunların hepsi hesapta, ilanı koyarken zaten belirttim diğer oyunların bulunduğu hesapları da vereceğim diye Uplay, Rockstar Games vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı