Steam hesabımın e-posta ve telefon numarasını kaybettim

HavaKilici

Picopat
Daha fazla  
E-posta hesabımı 2-3 sene önce güncellemiştim ve şifresini unuttum. Kayıtlı olduğu telefonda eski hattıma aitti yani ulaşılamaz. Google'dan geri almaya uğraşsam da olmadı.
Steam hesabı şu an açık. Ayarlardan telefon numarasını güncellemeye çalışıyorum fakat onaylama için şifresini unuttuğum ve hiçbir türlü ulaşamadığım mail hesabıma kod gönderiyor. Şu an Steam Guard'da o mail hesabına bağlı. Başka yerden veya Steam hesabı kapandığı anda bir daha ulaşamayacağım. Steam desteğe giriyorum fakat sadece oyunları seçip destek talebi oluşturabiliyorum bu tarz sorunlara bakmıyorlar mı ya da ben mi göremedim? Nasıl çözebilirim bu işi?

Şimdi bir daha baktım. Steam'de e-posta değiştirmeye çalışırken "artık bu e-postaya erişim sağlayamıyorum" yazısına tıklayıp kredi kartı bilgilerini eksiksiz %100 doğru bir şekilde doldurdum ve " eksik kredi kartı bilgisi. Lütfen tekrar deneyin. " Yazısı çıktı. Yukarıda belirtiyor zaten kredi kartının son 2 rakamını doğru kartı girdiğimden eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steamda Satın alım yaptığınız kredi kartın bilgilerini ne zaman hangi oyunu satın aldığınız gibi bilgilere sahipseniz hesabı kurtarabiliyorsunuz.

Steamda Satın alım yaptığınız kredi kartın bilgilerini ne zaman hangi oyunu satın aldığınız gibi bilgilere sahipseniz hesabı kurtarabiliyorsunuz.
Evet faturalar ve bilgiler felan var. Nereden ulaştıracağım bunları? Dediğim gibi Steam'de sadece oyunlar üzerinden destek talebi açabiliyorum bulamadım bir türlü.

Evet faturalar ve bilgiler felan var. Nereden ulaştıracağım bunları? Dediğim gibi Steam'de sadece oyunlar üzerinden destek talebi açabiliyorum bulamadım bir türlü.
Hocam destek talebini oyunlar üzerinden açın, sıkıntı olacağını sanmıyorum. Faturaları yükleyin ve durumu izah edin. Hesabı geri vereceklerdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı