Steam hesabına kayıt telefon numarasına erişimim yok

Simi

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, Steam hesabım numarama kayıtlıydı ve geçen aylarda hattım kapandı. Daha sonra yeni bir hat aldım başka bir numara. Steam hesabıma girmeye çalıştım ve eski numarama bir mesaj gönderip o kodu benden istiyor. Doğal olarak eski numaraya giden mesajı ogrenemem, numarama erişimim yok. Sekmesine gidince de benden r ile başlayan kodu istiyor. Benim hatam o kodu da saklamadim şimdi sorum şu benim bu hesabı kurtarma şansım var mı?

Dostum hat kapanınca o numarayla bağım kesiliyor artık o numaraya istesem de erişemem

Steam desteğe yaz. Kanıt olarak sana geçmişte gönderilmiş birkaç e-posta veya satın alım faturası sorabilirler. Bu arada da yine de başka giriş yöntemlerini denemeye çalış ne olur ne olmaz.

Steam desteğe yaz. Kanıt olarak sana geçmişte gönderilmiş birkaç e-posta veya satın alım faturası sorabilirler. Bu arada da yine de başka giriş yöntemlerini denemeye çalış ne olur ne olmaz.
Teşekkürler deneyeceğim

Teşekkürler deneyeceğim
Rica ederim. Öncelikle burada ve sonra da internette geçmiş konuları araştırabilirsin. Sık yaşanan bir sorun ve bunu yaşamaktan korktuğum için güvenlik kodunu 2 ayrı harddiskimde ve bir dosya içinde çıktı olarak saklıyorum. İlerisi için sana da öneririm.

Kesinlikle yapacağım bu kadar önemli bir hâl alacağını hiç ama hiç düşünmemiştim

R ile başlayan kod arkadaşın dediği gibi çok önemli benim de mobil guardım vardı ve telefon suya düştü ve o kod sayesinde hesaba girmiştim size de bir şekilde kaydedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…