N nohutlupilav Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #1 Dostlar, Steam hesabıma giremiyorum. Sadece arkadaş tarafından gözüken kullanıcı ismini biliyorum, geri kalan Gmail veya kullanıcı ismini bilmiyorum. Hesabıma nasıl girebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2022
Dostlar, Steam hesabıma giremiyorum. Sadece arkadaş tarafından gözüken kullanıcı ismini biliyorum, geri kalan Gmail veya kullanıcı ismini bilmiyorum. Hesabıma nasıl girebilirim?
mehmet05012 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #2 Bana da aynısı oldu. Ben Gmail'ini bilmiyordum ismini bilmiyordum bayağı uğraştım. Telefon numarası kayıtlıysa hesabında onunla yapmayı dene.
Bana da aynısı oldu. Ben Gmail'ini bilmiyordum ismini bilmiyordum bayağı uğraştım. Telefon numarası kayıtlıysa hesabında onunla yapmayı dene.
N nohutlupilav Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #3 mehmet05012 dedi: Bana da aynısı oldu. Ben Gmail'ini bilmiyordum ismini bilmiyordum bayağı uğraştım. Telefon numarası kayıtlıysa hesabında onunla yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hayır telefon numaram kayıtlı değil maalesef. Steam'le iletişime geçebileceğim bir Gmail var mı?
mehmet05012 dedi: Bana da aynısı oldu. Ben Gmail'ini bilmiyordum ismini bilmiyordum bayağı uğraştım. Telefon numarası kayıtlıysa hesabında onunla yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hayır telefon numaram kayıtlı değil maalesef. Steam'le iletişime geçebileceğim bir Gmail var mı?
mehmet05012 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #4 nohutlupilav dedi: Hayır telefon numaram kayıtlı değil maalesef. Steam'le iletişime geçebileceğim bir Gmail var mı? Genişletmek için tıkla... Steam destek var bildiğim kadarıyla Gmail yok diye biliyorum Steam destekdede botlar ilgileniyor galiba.
nohutlupilav dedi: Hayır telefon numaram kayıtlı değil maalesef. Steam'le iletişime geçebileceğim bir Gmail var mı? Genişletmek için tıkla... Steam destek var bildiğim kadarıyla Gmail yok diye biliyorum Steam destekdede botlar ilgileniyor galiba.