Steam hesaptan hesaba para gönderme

Hediye kartı satın al kodu ana hesabında kullan.
Hediye kartı satın al kodu ana hesabında kullan.
Burdan alıp kodu ana hesabından kullan.

5 TL'lik oyun al, iadesini cüzdana yap.
Papara kartım var onunla 5 tl lik bir oyun alıp hemen iade edebiliyor muyum bir süresi var mı sıkıntı olmaz değil mi?
Onu biliyorum ama 15 tl var cüzdanda 20 tl ye tamamlayıp atmak istiyorum 5 tllik oyunu alıp iade etsem işe yarar mı?

İşe yarar, sıkıntı olmaz. Aldıktan sonra yanlışlıkla aldım de. 24 saat sonra para kullanılabilir hale geliyor. 2 hafta süren var. Sıkıntı yok.

Karta iade yaparken 2-3 gün bekletmişti beni. Steam cüzdana iade yaparken 24 saat içinde veriyordu parayı.

İşe yarar, sıkıntı olmaz. Aldıktan sonra yanlışlıkla aldım de. 24 saat sonra para kullanılabilir hale geliyor. 2 hafta süren var. Sıkıntı yok.
tam 5 tllik bir oyunu nasıl bulabilirim biraz baktımda hep küsüratlı seçebiliyor muyum onu?

Teşekkür ederim peki bu steam hediye kartlarını aldıktan sonra kod mu geliyor nasıl aktarım oluyor hesap seçip öyle mi yolluyoruz?

Oyun atarmış gibi hediye kartı para atıyorsun. Diğer kullanıcıya bildirim geliyor, kabul ediyor. Hepsi bu kadar. Rica ederim.
Bana kredi kartı bilgilerimi soruyor 10 tllik cüzdana bastım arkadaş eklediğim ana hesabıma gönder diyorum ama kredi kartı bilgisi çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…