Hocam arada 30 kuruşluk şey 80 kuruşa falan çıkıyor şansa gidiyor. Her zaman 50 kuruş fazlasına ilan koyuyorum. Beklesin yani sıkıntı yok. Kaldırıyorum o zaman oyunu.
Hocam arada 30 kuruşluk şey 80 kuruşa falan çıkıyor şansa gidiyor. Her zaman 50 kuruş fazlasına ilan koyuyorum. Beklesin yani sıkıntı yok. Kaldırıyorum o zaman oyunu.
Ben hâla pek anlamadım ama siz hentai oyunlarından falan kastiginiz için sanırım yapiyorsunuz. Bence satılığa koy yüksek fiyata, oyunu kaldirdiğinda iptal et geri envantere dönsün garanti olsun. Bir dene bende merak ettim. Ben kaldırmanın sadece envantere etki ettiğini biliyorum.
Ben hâla pek anlamadım ama siz hentai oyunlarından falan kastiginiz için sanırım yapiyorsunuz. Bence satılığa koy yüksek fiyata, oyunu kaldirdiğinda iptal et geri envantere dönsün garanti olsun. Bir dene bende merak ettim.
Pazarda listenirken kaldırdım gitmedi. Envanterde olsaydı ne olurdu bilmiyorum. Gitmezdi büyük ihtimalle çünkü başarımlarınız falan gidecek yazıyordu kart hakkında gidecek diye bir şey yazmıyordu.