Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 1 Aralık 2020 #11 arcaozen dedi: İade talebime baktığım zaman Steam cüzdanıma iade edileceği yazıyor. Biraz daha beklerim eğer iade edilmez ise oyunu tekrar indirip çökme sorununu çözmeye bakacağım. Genişletmek için tıkla... İndirimler dolayısıyla yoğunluk olabilir, biraz daha bekleyin. Cevap gelmezse iptal edip tekrar gönderirsiniz.
arcaozen dedi: İade talebime baktığım zaman Steam cüzdanıma iade edileceği yazıyor. Biraz daha beklerim eğer iade edilmez ise oyunu tekrar indirip çökme sorununu çözmeye bakacağım. Genişletmek için tıkla... İndirimler dolayısıyla yoğunluk olabilir, biraz daha bekleyin. Cevap gelmezse iptal edip tekrar gönderirsiniz.
Pringles Kedisi Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.111 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #12 arcaozen dedi: İade talebime baktığım zaman Steam cüzdanıma iade edileceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tabii ki gelir o zaman cüzdanınıza paranız.
arcaozen dedi: İade talebime baktığım zaman Steam cüzdanıma iade edileceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tabii ki gelir o zaman cüzdanınıza paranız.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 1 Aralık 2020 #13 "Çok sık iade talebinde bulunuyorsanız, bir süre sonra kabul etmemeye başlıyor." gibi bir şey okumuştum, sizin durumunuza uyuyor mu bakın.
"Çok sık iade talebinde bulunuyorsanız, bir süre sonra kabul etmemeye başlıyor." gibi bir şey okumuştum, sizin durumunuza uyuyor mu bakın.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 1 Aralık 2020 #14 berkingbad dedi: "Çok sık iade talebinde bulunuyorsanız, bir süre sonra kabul etmemeye başlıyor." gibi bir şey okumuştum, sizin durumunuza uyuyor mu bakın. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır bir şey iade etmiyorum
berkingbad dedi: "Çok sık iade talebinde bulunuyorsanız, bir süre sonra kabul etmemeye başlıyor." gibi bir şey okumuştum, sizin durumunuza uyuyor mu bakın. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır bir şey iade etmiyorum
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #15 3 gündür bende bekliyorum hocam.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 4 Aralık 2020 #16 Param halen daha iade edilmedi steam desteğe nasıl tickect atabilirim? Zcherby dedi: 3 gündür bende bekliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sizin iade edildi mi?
Param halen daha iade edilmedi steam desteğe nasıl tickect atabilirim? Zcherby dedi: 3 gündür bende bekliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sizin iade edildi mi?
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #17 Evet hocam üstüne 34 oyun daha iade ettim.