Steam iadesi cüzdana gelmedi

Hazerr

Centipat
Katılım
16 Mayıs 2022
Mesajlar
162
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, ETS 2'yi iade ettim. Bakiyeye para gelmesi gerekiyordu ancak dünden beri 24 saat sonra gelecek yazıyor. Normalde o 12, 6 ve 3 diye gidiyordu bunda olmadı. Acaba neden oldu bu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elbet gelir merak etmeyin 2 günü bulur muhtemelen.
 
Sağ üst 24 saate geçtiyse 24 saat tam dolduğunda paranız cüzdana yatar. Bence aceleci davranıyor olabilirsiniz. Sağ üst saymaya başladıysa birbirini böle böle 3'e kadar azalır ve dolduğu an verilir.
 
Sağ üst 24 saate geçtiyse 24 saat tam dolduğunda paranız cüzdana yatar. Bence aceleci davranıyor olabilirsiniz. Sağ üst saymaya başladıysa birbirini böyle böyle 3'e kadar azalır ve dolduğu an verilir.

Hayır yani şöyle oldu 24 saat dün dedi uyudum uyandım bu saatlerde hiç olmazsa 12 saat kaldı demesi gerekirdi.
 
iade edilecek parayı steam cüzdana mı yoksa banka hesabınıza mı yatacak? hangi seçeneği seçtiniz?
 
Hayır yani şöyle oldu 24 saat dün dedi uyudum uyandım bu saatlerde hiç olmazsa 12 saat kaldı demesi gerekirdi.
Sağ üstteki Steam bakiyenizin yanında yazıyor değil mi? Bence bir kaç saat sonra 12 saat yazabilir. İade onaylandığında E-Postana bildirim düşüyor o bildirim ne zaman yollandı? Trendyol değil bu koskoca Steam yoğunluktan böyle problem yaşanacağını sanmam.
 
Sağ üstteki Steam bakiyenizin yanında yazıyor değil mi? Bence birkaç saat sonra 12 saat yazabilir. İade onaylandığında e-postana bildirim düşüyor o bildirim ne zaman yollandı? Trendyol değil bu koskoca Steam yoğunluktan böyle problem yaşanacağını sanmam.

Dün gece saat 9 gibi geldi e-posta ve evet sağ üste profilin yanında yazıyor.
 
Profilin yanında yazan iade tarihinden 24 saat sonra garanti bir şekilde gelir normal şartlarda hocam. F5 attınız mı veyahut oturumu kapatıp açıp tekrar bakmayı dener misiniz?

Hala böyle hocam.

Ekran görüntüsü 2022-06-29 000747.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı