Rehber Steam için en iyi kart düşürme uygulaması - Archi Steam Farm

İyi günler öncelikle. Size bu rehberde Steam için en basit ve en kullanışlı düşürme uygulaması olan Archi Steam Farm'ı anlatacağım. İyi okumalar.

Neden Archi Steam Farm?

İlk olarak bu soruyu soracak insanlar olacaktır. Çünkü malum, herkes Idle Master'ı kullanmakta ve önermekte. Lakin Archi Steam Farm'ın Idle Master'ı birçok konuda geçtiği gerçeğini göz önünde bulundurmak gerekmekte.

Kurulumu basit

Idle Master'daki gibi tarayıcı çerezleriyle uğraşmaya gerek yok. Kullanıcı adı ve şifreyi girince (varsa Steam Guard da girilmeli) uygulama kart düşürmek için hazır hale geliyor.

Arayüzü kullanışlı

Idle Master'da bayağı karmaşık ayarlar yapmak zorundayken Archi Steam Farm'ın basit ve kullanışlı arayüzü sayesinde yapacağınız ayarları kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Steam'i açma derdi yok

Idle Master'ı çalıştırmak için Steam'i açmak zorundasınız. Lakin Archi Steam Farm'da böyle bir şey yapmanıza gerek yok.

Aynı anda birden fazla hesapta kart düşürme

Idle Master'da olmayım Archi Steam Farm'da olan mükemmel bir özellik. Özellikle benim gibi birden fazla hesabı olan kişiler için zaman tasarrufu sağlıyor.

Linux ve macOS ile uyumlu

Sosyal'de büyük oranda Linux ve macOS kullanan arkadaşlar var. Belki o arkadaşlar da kullanır diye bunu belirteyim dedim.

Uzaktan Steam hesabı kontolü

Archi Steam Farm'da uzaktan herhangi bir oyunu başlatabilir, hesabınıza oyun ekleyebilir, Steam kodu kullanabilir ve daha sayamadığım birçok işi yapabilirsiniz.

Archi Steam Farm'ı indirme

Archi Steam Farm'ı indirme işlemi çok basit. Buradan indirme sayfasına gelin. Orada Lastest yazan yerdeki Assests yazısını genişletin. Orada kendi işletim sisteminize ait olan sürümü indirin.
1668936832812.png


Archi Steam Farm'ı kurma


İndirdiğiniz lar dosyasına sağ tıklayıp Klasöre ayıkla deyin.
1668937684193.png


Ayıkladığınız klasörden ArchiSteamFarm.exe'yi çalıştırıp alttaki mor yazı çıkana kadar bekleyin.
1668938046394.png


O mor yazı çıktıktan sonra klasördeki UI.html dosyasını açın ama sakın uygulamayı kapatmayın! Karşınıza alttaki şey çıkacak. Yeni bot oluştur yazan yere tıklayın.
1668938397090.png


Şimdi aşağıda doldurmanız gereken önemli kısımları yuvarlak içine aldım. Yanlarına da ne yapmanız gerektiğini anlattım. Bu işlemleri yaptıktan sonra Kaydet tuşuna basın.
1668939341830.png

1668939586909.png


Sizden bu sefer Steam Guard isteyecek. Buraya size gelen Steam Guard kodunu girin.
1668940382757.png


Steam Guard kodu girince böyle bir şey çıkacak. Sansürlediğim yerler sırasıyla SteamID kodu ve özel URL kodu. Bende kart düşürülecek oyun yok. O yüzden hemen kart düşürmeli bir oyun alıp geliyorum.
1668940643297.png


Artık kart düşmeye başladı! Şimdi tek yapmanız gereken kartların düşmesini beklemek.
1668940859864.png


UI.html üzerinden de kartları kontrol edebilir, ayarları düzenleyebilirsiniz.
1668941040191.png

1668941091262.png


Rehber bu kadardı. Bu rehberi yapmak 4 saatimi aldı. Destek için beğenebilirseniz sevinirim. Hepinize iyi günler dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Archi Steam Farm'dan çok daha kısa bir yöntem var. Idle Master düzgün çalışmayı bıraktığından beri bunu kullanıyorum.
Idle Master'ı 5 senedir zaten o yöntemla çalıştırıyordum. Bu yöntem gerçekten karmaşık ve zor. Archi Steam Farm'daki yöntemde sadece uygulamayı açtıktan sonra kullanıcı adı ve şifre giriliyor. Yani Archi Steam Farm'daki yöntem daha basit ve kısa. Rehberde karmaşık gözükmesine bakma. Sadece rehberi fazla ayrıntılı yaptığımdan böyle gözüküyor.
 
Ne kadar sürede düşürüyor peki kartları? 9 oyundan 41 adet kart gösteriyor da.
UI.html üzerinden bakabilirsin. Normalde ilk başta 2 saat oyunlar kart düşürmeye hazır hale getiriliyor. Sonra her kart başı yarım saat sürüyor. Tahminimce 22 saat 30 dakika sürer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı