R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 15 Mayıs 2021 #11 Forza Horizon 4 indirime girmez aksine artar dedim. Çok güzel kapak oldum. Sizin için büyük konuşuyorum hocam! RE Village asla ama asla indirime girmez boşuna beklemeyin.
Forza Horizon 4 indirime girmez aksine artar dedim. Çok güzel kapak oldum. Sizin için büyük konuşuyorum hocam! RE Village asla ama asla indirime girmez boşuna beklemeyin.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2021 #12 Maalesef ineceğini hiç sanmıyorum @Lintos 'um. Oyun hem yeni çıktı hem de çok popüler şu an. Bu fiyattan da kapış kapış satıyor. Bakarsan yerli/yabancı bir çok yayıncı oynuyor oyunu, reklamını yapıyor. En erken gelecek yıl indirime girer bence.
Maalesef ineceğini hiç sanmıyorum @Lintos 'um. Oyun hem yeni çıktı hem de çok popüler şu an. Bu fiyattan da kapış kapış satıyor. Bakarsan yerli/yabancı bir çok yayıncı oynuyor oyunu, reklamını yapıyor. En erken gelecek yıl indirime girer bence.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 15 Mayıs 2021 #13 bados123 dedi: Belki %10. Ama ilkbahara doğru %50 girer. Genişletmek için tıkla... O zaman ben yavaştan Life is Strange: True Color'u önden almaya çalışayım. İlkbahar dediğimiz şeye daha 1 sene var yahu Kurtarmaz valla.
bados123 dedi: Belki %10. Ama ilkbahara doğru %50 girer. Genişletmek için tıkla... O zaman ben yavaştan Life is Strange: True Color'u önden almaya çalışayım. İlkbahar dediğimiz şeye daha 1 sene var yahu Kurtarmaz valla.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #14 Forumda 20 TL'ye kendi hesabını satan biri var. 6-7 saatlik hikaye için bu para verilmez maalesef. Online kısmı olmadığı için hesap alın bence.
Forumda 20 TL'ye kendi hesabını satan biri var. 6-7 saatlik hikaye için bu para verilmez maalesef. Online kısmı olmadığı için hesap alın bence.