Steam indirimden alınmak istenen oyun sistem kaldırmasa bile alınır mı?

Merhaba, dün yani ocak 27 itibari ile şubat 3'e kadar sürecek Steam indirimleri başladı ve yine çok büyük oyunlar çok ucuz fiyatlara düştü ve benim almak istediğim 2 oyun var. Forza Horizon 4 ve The Witcher 3. Aslında burada asıl sormak istediğim şey bu oyunlar bana toplam 41 TL maliyeti olacak. Aklıma takılan tek soru benim sistemim bu iki oyunu da açamıyor. Sistemim yetmiyor ama bu kadar ucuz olmuşken alınır mı yoksa almamalı mıyım? Size sormak istedim. Sizce oynayamayacağım oyunu sırf indirimde diye almak mantıklı mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bir arkadaşım sistemi çok kötü olmasına rağmen her indirim döneminde oyun alıyordu belki ileride güzel bir sistem alabilirim diye öyle de oldu ailesi PC aldı ve şu an indirim dönemlerinde aldığı oyunları oynayabiliyor eğer ileride PC alacaksanız oyun almak pek mantıksız olmaz ama muhtemelen alamam diyorsanız size kalmış
 
41 TL, geliriniz için düşük bir fiyat ise alınır. Bahsettiğiniz oyunların fiyatlarının değişmesi düşük bir ihtimal fakat her gün daha da kötüye giden küresel ekonomi, bu oyunların fiyatını ilerleyen zamanda Türkiye'de artmasına neden olabilir. Bu da, yeterli bir sistem aldığınız zaman almak istediğiniz oyunları şu anki duruma göre daha pahalıya almanıza neden olur. Karar sizin.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı