Sana bağlı durumuna göre. Ben olsam beklerdim. 32TL ile yaz indirimlerin de güzel oyunlar alırsın. Ben 50TL ile 5-6 tane güzel oyun almıştım.Yakında bir oyun almayı planlıyorum. Şu an indirimsiz fiyatı 32 TL. İndirime girince 6 TL oluyor fakat Steam indirimlerine daha çok var. Sizce beklemeli miyim?
Kesinlikle değer her ay 30-40 atıp indirim günlerinde onlarca oyun alınabilir veya istediğin 3A oyunlardan birkaç tane alınabilir şahsen ben öyle yapıyorum. Güncel oyunlardan örnek vermek gerekirse warhammer 2 şu anda 210 TL ama ben geçen yılki indirimde 71,40 TL'ye aldım. Artan parayla başka oyunlar bile alınabilir.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.