Steam Kartımdan 2 TL Ücret Kesti

Emre Gözükara

Kilopat
Yer
İstanbul ,Fatih
Daha fazla  
Merhabalar, bugün Steam'e banka kartımı ekledim ve benden 2 TL ücret aldı. Yanlışlıkla kartımı sildim ve tekrardan ekledim ve benden toplamda 4 TL ücret alındı. İnternette biraz da olsa araştırma yaptım. Bazılarına geri iade edilmiş, bazılarına ise hiçbir zaman iade edilmemiş. Sizce benden alınan ücret ne zaman iade edilir? Kullandığım kart ise, Yapı Kredi World Gold kart Visa.

Steam’i bilemem ama (yüksek ihtimal aynı mantıktadır) iTunes’a kart eklediğinizde ₺1 sembolik bir ücret kesip, 1-2 hafta içerisinde iade ediyor. Kart eklerken kesilmesi gereken sembolik bir ücret bu. İade edilmesi lazım önümüzdeki günlerde.

Steam’i bilemem ama (yüksek ihtimal aynı mantıktadır) iTunes’a kart eklediğinizde ₺1 sembolik bir ücret kesip, 1-2 hafta içerisinde iade ediyor. Kart eklerken kesilmesi gereken sembolik bir ücret bu. İade edilmesi lazım önümüzdeki günlerde.
Bende bankanız izin vermiyor gibi bir şey yazmıştı ekleyemedim bile. Sonra eskiden sildiğim kartım vardı onu tekrar denedim ama ona da aynı hatayı verdi. Şimdi de çok fazla denediniz diye ekletmiyor.

Umarım ücret geri ödenir. Ödenmez ise CS:GO'yu alamayacağım. :D Neyse, herhangi bir değişiklik olursa tekrardan bilgilendirme yaparım. Bu arada, bu saatte yardım edenlere çok teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı