Steam kendi kendine arkadaşlara link gönderiyor

Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayarıma virus girdi galiba. Arkadaşlara link atıyor. Galiba hesap çalmak için. Ne yapacağım? Ben bütün arkadaşları sildim yanlış hatırlamıyorsam hepsine böyle mesaj attım. Galiba ama önceden tıkladılarsa ne yapacağım? Hesapları çalınırsa içim rahat olmaz arkadaşlar. Eğer hesapları çalındıysa nasıl anlayacağım?

1690531233886.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ilk önce şifrenizi değiştirin.
Ardında format atın ve tıklayan arkadaşlarınızı uyarın şifrelerini değiştirmeleri için.

Hocam ilk önce şifrenizi değiştirin.
Ardında format atın ve tıklayan arkadaşlarınızı uyarın şifrelerini değiştirmeleri için.

Hocam ben fotoğraftaki gibi yazdım sonra da herkesi arkadaşlıktan sildim ama ben yazmadan tıkladılar mı bilmiyorum ve bir sizce hesaplarına bir şey olursa bu benim suçummu ben fark etmemiştim bir tane arkadaşım beni uyardı Microsoft safety scanner gibi bir uygulamadan tam tarama başlattım ama sonradan iptalmi ettim hatırlamıyorum. Bu arada formatı arkadaşımın uyarmasının ertesi günü attım.

Hocam virüs bulaşmış aynısını Discord da çok fazla yapıyorlar maalesef. Format gerektiriyor olabilir.

Hocam virüs bulaşmış aynısını Discord da çok fazla yapıyorlar maalesef. Format gerektiriyor olabilir.

Format attım hocam arkadaşlarıma yanlış hatırlamıyorsam hepsine yazdım fotoğraftaki mesajı ve sonra hepsini arkadaşlıktan sildim sonra bir arkadaş Microsoft sadet scanner diye bir virus programı önerdi Microsoft'un indirdim başlattım ama bitti mi? Hatırlamıyorum o mesajın gönderildiğini arkadaş uyardı beni ve ben ondan 1 gün sonra format attım sizce onların hesabına bir şey olursa suçlusu ben miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı