Steam key nedir ve güvenilir mi?

bilmemem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bu siteyi buldum sizce güvenilir mi?

Steam key Steam'de oyunları anahtar kodu girerek almanızı sağlar.

Attığınız linkteki site güvenilir mi bilmiyorum ama o Steam key değil Rockstar key.

Merhaba,

Bu siteyi buldum sizce güvenilir mi?

Hocam güvenli diyorlarda ben şahsen inanmıyorum kimse ucuza oyun verecek kadar zekası düşük değil bu devirde.

Siteden satın aldığınızda size oyuna ait kod veriliyor. Siz de o kodu hangi platformun koduysa o platformda etkinleştiriyorsunuz, oyun kütüphanenize ekleniyor. Site güvenilir ancak boşa 542 TL vermeyin. Steam indirimlerinde 379 TL'ye düşüyor RDR2.

Şu an 379,50 TL:

Son düzenleme:
Steam key Steam'de oyunları anahtar kodu girerek almanızı sağlar.

Attığınız linkteki site güvenilir mi bilmiyorum ama o Steam key değil Rockstar key.

Peki bunu alırsam sonsuza kadar bende mi kalır? Paylaşımlı hesap gibi şifre değiştirme vs. gibi bir şey olur mu?

Hocam güvenli diyorlar da ben şahsen inanmıyorum, kimse ucuza oyun verecek kadar zekası düşük değil bu devirde.
Bunun zeka ile alakası yok. Güvenilir. Kaç kez alışveriş yaptım, bir kere sıkıntı olmadı. Kodu yayıncılar sağlıyor bu sitelere. Bilmediğiniz konularda sallamayın.

Peki bunu alırsam sonsuza kadar bende mi kalır? Paylaşımlı hesap gibi şifre değiştirme vs. gibi bir şey olur mu?

Bahsettiğiniz site güvenilirdir alabilirsiniz Rockstar Launcher kodu verecektir kendin hesabınıza tanımlayacaksınız.

Bunun zeka ile alakası yok. Güvenilir. Kaç kez alışveriş yaptım, bir kere sıkıntı olmadı. Kodu yayıncılar sağlıyor bu sitelere. Bilmediğiniz konularda sallamayın.

Sallamak mallamak ayıp oluyor hocam Steam keyden daha önce oyun aldım gelen oyunlar saçma oyunlar oluyor 2 kere aldım bu arada.

Siteden satın aldığınızda size oyuna ait kod veriliyor. Siz de o kodu hangi platformun koduysa o platformda etkinleştiriyorsunuz, oyun kütüphanenize ekleniyor. Site güvenilir ancak boşa 542 TL vermeyin. Steam indirimlerinde 379 TL'ye düşüyor RDR2.

Oynayacak bir şeyim yok o yüzden Steam indirimi beklemek istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı