Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.792 Makaleler 2 Çözümler 14 24 Aralık 2021 #31 ETS 2 kabin DLC, mighty griffin, michelin fan pack, Raven Design pack, Special cargo pack, HS schoch DLC, window flag, Wheel Tuning Pack . Satın aldım. Bir sonraki indirimde elime para geçsin ATS, HOIV, ETS 2 harita DLC tamamlayacağım.
ETS 2 kabin DLC, mighty griffin, michelin fan pack, Raven Design pack, Special cargo pack, HS schoch DLC, window flag, Wheel Tuning Pack . Satın aldım. Bir sonraki indirimde elime para geçsin ATS, HOIV, ETS 2 harita DLC tamamlayacağım.
Vulture Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.007 24 Aralık 2021 #32 Buraya Divinity 2 Original Sin de ekleyebilirim. Celeste ve Katana Zero'yu biraz oynadım. Gamepad yoksa Celeste'e bulaşmayın derim. Katana Zero çok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim.
Buraya Divinity 2 Original Sin de ekleyebilirim. Celeste ve Katana Zero'yu biraz oynadım. Gamepad yoksa Celeste'e bulaşmayın derim. Katana Zero çok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.829 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 24 Aralık 2021 #33 Dark Souls II Subnautica Half-Life Definitive Edition Mirror's Edge Catalyst
Pointless Potato Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 251 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Valhalla Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #34 Sadece Satisfactory aldım şimdilik. Aklıma esen bir şey olursa alabilirim daha.
Ibufropen Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 294 24 Aralık 2021 #35 Snowrunner Standart Sürüm AC Valhalla Standart Sürüm Disco Elysium Gamedec Voidtrain Mr.Prepper Bir kaç tane Dying Light DLC Hastalık oldu artık, alıyorum depoluyorum zor bitiriyorum.
Snowrunner Standart Sürüm AC Valhalla Standart Sürüm Disco Elysium Gamedec Voidtrain Mr.Prepper Bir kaç tane Dying Light DLC Hastalık oldu artık, alıyorum depoluyorum zor bitiriyorum.
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 24 Aralık 2021 #36 L4D2 aldım kartlarını iade ettim kart kasıyorum + Steam puanı biraz açık gibi.
Mustafa Emre Bacak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 24 Aralık 2021 #37 Devolve dedi: Selamlar, bende biraz oyun tavsiyesi almak için bu konuyu açmak istedim. Steam kış indirimlerinde neler aldınız? Genişletmek için tıkla... Life is Strange 2, The Forest, ryse: Son of Rome aldım. İndirim bitmeden Dark Souls 3 ve Shadow of the Tomb Raider almayı düşünüyorum.
Devolve dedi: Selamlar, bende biraz oyun tavsiyesi almak için bu konuyu açmak istedim. Steam kış indirimlerinde neler aldınız? Genişletmek için tıkla... Life is Strange 2, The Forest, ryse: Son of Rome aldım. İndirim bitmeden Dark Souls 3 ve Shadow of the Tomb Raider almayı düşünüyorum.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #38 Devolve dedi: Selamlar, bende biraz oyun tavsiyesi almak için bu konuyu açmak istedim. Steam kış indirimlerinde neler aldınız? Genişletmek için tıkla... Maneater.
Devolve dedi: Selamlar, bende biraz oyun tavsiyesi almak için bu konuyu açmak istedim. Steam kış indirimlerinde neler aldınız? Genişletmek için tıkla... Maneater.