Steam Kısayol Simgeleri sorunu

Sorun bende de var, aynı diskte olan diğer oyunların simgelerinin gözükmesine rağmen 2 oyunun simgesi gözükmüyor. London - UK yöntemi de işe yaramadı.

(Ekran görüntüsü foruma yükleyebilmek için 4K'dan 1080'e düşürüldü, kötü gözüküyorsa kusura bakmayın.)
Ekran Görüntüsü (209).jpg

Sanırım ben sorunu çözdüm, aynı problem bende de vardı. İnternette araştırırken bu konuya denk geldim, biraz geç olacak ama şöyle açıklayayım.

Steam'e girince sol üst köşede Steam sekmesi var ona tıkla, sonra ayarlar sekmesine tıkla. Yeni bir pencere çıkacak oradan indirmeler seçeneğine tıkla ve indirme bölgesini UK-london olarak değiştir.

Sanırım bu sorun bir server probleminden oluşmakta. Steam'i indirdiğimizde indirme bölgesi olarak Yunanistan seçili oluyor, Türkiye'yi seçsek bile aynı sorun oluşuyor. Ben bölgeyi değiştirince ikonlar görünmeye başladı.

Dostum ben az önce Steam ve steamapps dosyaları dışında tüm dosyaları sildim tekrar Update ettim. Sonra böyle gözükmeye başladı. Kısayol dosya türü internet kısayolu şeklinde gözüküyor. Bence problem çözümü senin söylediğin ile alakalı bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı