Steam kredi kartı doğrulaması çalışmadı

Miractyl53

Hectopat
Katılım
2 Ekim 2020
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam'e uzun zaman sonra 110 TL yükledim ve pazar banı verdi 3 gün ve doğrulamalısın dedi veya bekleyeceksin. Be nde doğrula dedim. Kartta ayrıyeten 10 TL vardı, 5 TL'yi çekti, 5.27 TL daha var yani kesin aldı 5 TL'yi fakat hala pazar banım var. Hata veriyor.
 
Hangi kartı kullanıyorsunuz?

ininal ama bugün 20 TL yatırdım karta doğrula dedim doğruladı daha sonra çektiğimiz tutarları son işlemlerden yaz dedi. Son işlemlere baktığımda 1 tane çekilmiş oda 5.69 başka çekilmemiş bende yazdım 3 tane hakkım varmış hepsi bitti 10 TL daha yatırdım belki yine yatırdım inanırlar diye ve ne oldu pekiii 3 gün daha ban yedim bu her yatırdığımda böyle devammı edecek veya bir şey satın aldığımdada mı devam edecek bir yazı okudum arkadaş diyor ki pazardan bir şey aldıktan sonra 5 gün daha ban vermiş gerçekten böyle mi olacak?
 
Kredi kartı kullanmadığım için hiçbir fikrim yok. Yalnız doğrulanmayan bir kartta engel koyması muhtemel diye düşünüyorum.

Abi çok saçma değil mi 1 item alıyorsun pat 5 gün daha hesapta para olmasına rağmen bekletiliyorsun ayıp ya. Ben hiç sorun yaşamamıştım şimdi yaşadım.
Kredi kartı kullanmadığım için hiçbir fikrim yok. Yalnız doğrulanmayan bir kartta engel koyması muhtemel diye düşünüyorum.

Sence bir daha item alıncamı para yatırıncamı banlarla ?
 

Geri
Yukarı