Steam, Kripto Para ve NFT İçeriğe Sahip Oyunları Yasaklayabilir

Sonuçta ortada boşa giden elektrik var. Gereksiz yere harcanan her şey israftır. Çilingirliğin neresi haram?
Elektrik boşa gitmiyor sen o elektriği harcayarak para kazanıyorsun. Sana şöyle anlatayım hayvan eti yemiş, sen bir işte çalışıp enerji harcıyorsun ya işte. Hehh, eğer o haram değilse bu da değil.

Onda da boşa kapıyı açıp para alıyorsun. Aynı mantık.
 
Burada kavga edeceğinize islam kaynaklarından bilgi alabilirsiniz.
 
Burada kavga edeceğinize islam kaynaklarından bilgi alabilirsiniz.
Ya arkadaş çok ciddi bir şey söylerim. Ama bak gerçekten bak gerçekten Technopat Ban Tarihine geçerim.
 
Bence iyi bir karar olmuş, mining'ciler, scalper'ciler için vs de bir karşıtlık oluyor ve bu tür şeyler bildiğim kadarı ile oyuncuların oyun ekipmanları almalarını da iyice zorlaştıran şeyler, bir Mining'ci geldiği gün 20-30 tane ekran kartı alabiliyor mesela... Steam'ı bu kararı için tebrik ediyorum, çünkü benim gözümde paragöz değil oyuncu yanlısı bir karar bu, oyuncuları düşünüyor. Şimdi Epic Games'te Steam'ın tam aksine bir karar almış, işte oda benim gözümde oyuncuları düşünen bir oyun yanlısı değil paragöz... Epic Games'in aç gözlülüğünü umarım bir gün tüm oyun camiası görür, ücretsiz oyun vererek hep iyi şeyler yaptığını düşünüyoruz ama yaptığı kötü şeyleri de göremiyoruz, belki bizlerden iyi saklıyorlardır... Steam aynı oyunları Epic Games gibi ücretsiz veremiyor evet ama günü geliyor 20'TL ye satıyor, çoğu insanda bu oyunları 20'TL iken bile alamadığı için yine Steam'a karşı oluyor... Ki 20'TL de para evet ve herkesin bu miktarı ödeyemeyeceğinin de farkındayım, sadece demek istediğim şu, bir ürün ücretsiz veriliyor ise gerçek ürün kullanıcılarıdır...
 
Dünyanın iliğini kuruttu bu kripto denen illet, ne ekran kartı bıraktı ne çip her şeye zarar bir kangren.

Ah ah, oyuncu olmak için çok şanssız zamanlardayız gerçekten, şurada pandemide ne güzel & sakin zaman geçirmek için ekran kartımı yükselteyim diyordum bu da artık imkansız gibi bir şey benim gibi orta bütçenin & gelirin altında olduğunda.
 
Arkadaşlar bu konu da kavga ediyor. Link paylaştım. Bu durumdan neden rahatsız oldunuz?
Beni rahatsız eden o kadar konu varken insanların kazanç sağlayabileceği şeyleri dinin engellemesi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı