Steam kütüphanem nasıl?

@Adonis31 last epoch almayı düşünüyorum. Bu türde oyunları da bayağı severim. İmkan olsa Diablo 4 almak isterim ancak çok pahalı. Size zorum last epoch fiyatına değer bir oyun mu? Oynanış, hikaye vs. Diablo gibi mi?

Değer türde ilk oyunum Diablo 4 alabilirdim ama yurt dışında filan Diablo 4'ten daha iyi dendiği ve last epochun grafikleri anımasyonu oynayışı bayağı iyi diye aldım harbiden öyle çok sardı boss savaşları da mükemmel 2024 şubatta tam sürüme çıkacak kaçırmadan alın 330 lira para değil bu yapıma.

Değer türde ilk oyunum Diablo 4 alabilirdim ama yurt dışında filan Diablo 4'ten daha iyi dendiği ve last epochun grafikleri anımasyonu oynayışı bayağı iyi diye aldım harbiden öyle çok sardı boss savaşları da mükemmel 2024 şubatta tam sürüme çıkacak kaçırmadan alın 330 lira para değil bu yapıma.
Daha önce torclight, v rising ve van helsing gibi bu türde oyunlar oynadım. Fiyatına göre değer gibi duruyor. 6 saat kadar oynamışsınız ama oyunun genel olarak oyun süresi hakkında bilginiz var mı ? 10 20 saatte biten türden değildir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı