Steam Link benzeri uygulama önerisi

Bilgisayar ekranını laptopa yansıtıp balkonda oyun oynamak istiyorum. Steam link sadece mobilde olduğu için onun gibi program lazım. Lan üzerinden görüntüyü aktarması gerek.
TeamViewer

Steam link sadece telefonda yok. Steam Remote Play ile dediğiniz şekilde oyun oynayabilirsiniz. İlk kattaki dükkanımda olan laptoptan 5. kattaki bilgisayarıma bağlanıp oyunları oynayabiliyorum.

Ayrıca aklınızda bulunsun Epic Games gibi farklı yerlerde olan oyunların kısayollarını Steam'e eklerseniz çalışıyor. Epic hesabımda bulunan Control'ü o şekilde sorunsuz çalıştırdım.

Steam link sadece telefonda yok. Steam remote play ile dediğiniz şekilde oyun oynayabilirsiniz. İlk kattaki dükkanımda olan laptoptan 5. kattaki bilgisayarıma bağlanıp oyunları oynayabiliyorum.

Ayrıca aklınızda bulunsun Epic Games gibi farklı yerlerde olan oyunların kısayollarını Steam'e eklerseniz çalışıyor. Epic hesabımda bulunan Control'ü o şekilde sorunsuz çalıştırdım.

Ya da direk masaüstüne erişebiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı