OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 Oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltileceğini bilmiyorum.
Çözüm Zakramoreas 10 Mayıs 2021 OnlYusuf dedi: Aynen. Ben uzun aradan sonra başlamak istedim server problemleri can sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Server ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum, çünkü mobil sürümde sorun yok. Steam versiyon kaynaklı bir sorun olduğu bariz belli
OnlYusuf dedi: Aynen. Ben uzun aradan sonra başlamak istedim server problemleri can sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Server ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum, çünkü mobil sürümde sorun yok. Steam versiyon kaynaklı bir sorun olduğu bariz belli
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.216 Makaleler 1 Çözümler 62 10 Mayıs 2021 #2 Aynı hata bende de var. Steam versiyonu ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Android versiyonunda sorun yok. Artı 0 Eksi
Aynı hata bende de var. Steam versiyonu ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Android versiyonunda sorun yok.
KS KS OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #3 Zakramoreas dedi: Aynı hata bende de var. Steam versiyonu ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Android versiyonunda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Aynen. Ben uzun aradan sonra başlamak istedim server problemleri can sıkıcı. Artı 0 Eksi
Zakramoreas dedi: Aynı hata bende de var. Steam versiyonu ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Android versiyonunda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Aynen. Ben uzun aradan sonra başlamak istedim server problemleri can sıkıcı.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.216 Makaleler 1 Çözümler 62 10 Mayıs 2021 #4 OnlYusuf dedi: Aynen. Ben uzun aradan sonra başlamak istedim server problemleri can sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Server ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum, çünkü mobil sürümde sorun yok. Steam versiyon kaynaklı bir sorun olduğu bariz belli Artı 0 Eksi Çözüm
OnlYusuf dedi: Aynen. Ben uzun aradan sonra başlamak istedim server problemleri can sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Server ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum, çünkü mobil sürümde sorun yok. Steam versiyon kaynaklı bir sorun olduğu bariz belli