Steam Lost Ark indirmesi sıfırlandı

Lawien

Kilopat
Oyunu indirdim, yaklaşık 58 GB indi. Sonra indirme birden durdu ve tekrar 60 GB indirmeye başladı ben de sinirlenip indirmeyi iptal ettim. Sonra Steam dosyalarına baktığımda downloading klasöründe 60 GB yüklendiğini gördüm. O sinirle dosyaları da sildim. Tekrar indireceğim ama yine aynı şey olmasından korkuyorum. Nasıl çözeceğiz bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu oyunu Steam de oynamaya başla dediğimde yapılandırılıyor gibi bir pencere anlık çıkıyor 1 saniye sürmeden kapanıyor. Kütüphaneye baktığımda ise oyun görünmüyor indirme de başlamıyor. Bir başka arkadaş da aynı soruyu sormuş ama çözebildimi bilmiyorum cevap yazmamış. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Hocam silip baştan yükleyin. Oyun muhtemelen dowloading klasöründedir. Dowloadingteki her şeyi silip tekrar yükleyin. Ben öyle çözdüm.

Yani şöyle bir durum var steam kütüphanede oyunlarım arasında Lost Ark görünmüyor. Filtre falan varmı diye baktım oyun yok. Download klasörüne girdim baktım orada da Lost Ark yok. Klasörleri onar dedim yine oyun görünmüyor. Yani kendimce çözümüm kalmadı.

Hocam oyunu gizlemiş olmayasınız. Mağaza sayfasından deneyin bir de.
Ben size bir ss göndereyim mağaza sayfasında oyun görünüyor oyna dediğimde ikinci resümdeki gibi anlık bir pencere açılıp kapanıyor sonrada hiçbir işlem yapmıyor. Steamde soldaki oyunlarım dizininde tüm oyunlarım görünüyor ama lost ark yok. Gizli oyunları göster dedim ama bir ihtimal. Gizli oyunum da olmadığından birşey değişmedi. 3. Fotodaki depolama yöneticisinin de içinde oyun görünmüyor. Yani ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Anlamadım gittim

Dosya Ekleri

• IMG_20220218_133745.jpg
    IMG_20220218_133745.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20220218_133911.jpg
    IMG_20220218_133911.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 16451881855379207175541482111211.jpg
    16451881855379207175541482111211.jpg
    216,8 KB · Görüntüleme: 42
Hocam farklı diske yüklemiş olmayın. Steam indirme önbelleğini temizleyin.
İnanın önbelleği temizledim iki diskteki steamapp içinde oyun klasörlerini taradım yani bilindik tüm steam kurtarmaları denedim. Geriye bir steam uygulamasını kaldırıp baştan kurmak kaldı ama o da işe yararmı bilmiyorum.

Öyle yapacağım artık yine de teşekkür ederim çözebilirsem burada paylaşırım olmaz ya biri daha aynı sorunla karşılaşırsa uğraşmaz en azından

Günler sonra steam destekten cevap geldi. Sorun bulunduğum ülke ile alakalıymış. Oyun içerisindeki lootbox denilen itemlerin içerisinden ne çıkacağı belli olmadığı için bir nevi kumar şans olarak değerlendirilmesinden ötürü hollanda ve belçika ve afrikada oyun maalesef indirilemiyor. Vpn ile oynarım diyen varsa zahmet etmesin kısa bir süre sonra banlıyorlarmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı