Steam müzik çalar birden şarkı çalmaya başladı

Evilmonster

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
Merhaba, az önce Steam'i güncellemek için açmıştım ki birden arkadan Kemal Sunal'ın sesi gelmeye başladı. Ne oluyor demeye kalmadı ardından kolbastı çalmaya başladı.

1621880354911.png

Bu özelliğini daha önce hiçbir zaman kullanmadım, burada bulunanları da hiç dinlemiyorum. Bilgisayarda da bulunmuyor.

Birden açılıp çalmaya başladı. Bir bilginiz var mı?

İçime bir oynama geldi. :D

Hocam üstte bir "allahın fordcusu" yazısı okudum çok hoşuma gitti.

Hesap farklı bilgisayarlardan kullanılıyor mu? Eğer öyleyse farklı bilgisayardan açılan şarkı size yansıyor olabilir, fakat benim söylediğim şey sadece teori.

Hocam üstte bir "allahın fordcusu" yazısı okudum çok hoşuma gitti.

Hesap farklı bilgisayarlardan kullanılıyor mu? Eğer öyleyse farklı bilgisayardan açılan şarkı size yansıyor olabilir, fakat benim söylediğim şey sadece teori.
Yok hesap sadece benim bilgisayarımda aktif. Çalındı desem iki aşamalı doğrulama var anlamadım vallahi.

Bu arada şarkı isimleri gerçekten çok güzel. :D

Müziklerin bilgisayarınızda bulunmadığına emin misiniz? Müziklerin tarandığı varsayılan yer Steam'in kurulu olduğu yerde ''musics'' dosyasında ve kullanıcılar kısmındaki müzik dosyasında. Kontrol eder misiniz?Eki Görüntüle 1039281
Sağolun, müziklerin kaynağını buldum. Bir m3u8 dosyası var dediğiniz klasörde. Orada şarkıların yollarını vermiş.

1621881027614.png

Galiba girdiğim bir sunucudan geldi. Gerçi birkaç aydır oynamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı