Steam'in tarayıcı versiyonundan alıyorsanız uygulamasından deneyin. Uygulamadan almayı deniyorsanız tarayıcıdan deneyin.5 TL bir şey fazla değil çok denemedim ilk deneyişte yaptı hatta.
Desteğe yazın düzeltiyorlar.
Visa BoaCompra seçiyorsanız düz Visa seçin.
Visa seçtim daha önceden zaten sorun yaşamadım bu satın alımda sıkıntı çıktı.Visa BoaCompra seçiyorsanız düz Visa seçin.
Hesabım kısmından siparişlerime girip eğer gözüküyorsa işleminizi iptal edin, ardından tekrar satın almayı deneyin.Steam'de kart ile oyun alıyorum ancak alttaki uyarıyı veriyor. Kart bakiyem yeterli yurt dışı Online hepsi açık. Yine de bu hatayı veriyor nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 1662215
Yok gözükmüyordu baktım.Hesabım kısmından siparişlerime girip eğer gözüküyorsa işleminizi iptal edin, ardından tekrar satın almayı deneyin.
Steam'de kart ile oyun alıyorum ancak alttaki uyarıyı veriyor. Kart bakiyem yeterli yurt dışı Online hepsi açık. Yine de bu hatayı veriyor nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 1662215
Yok banka kartı kullanıyorum. 1 gün bekleyemem oyun bu akşam bitiyor indirimiHocam eğer ön ödemeli bir kart kullanıyorsanız(Papara, ininal, Paycell gibi) bir günde üst üste çok oyun aldığınız zaman böyle hata veriyor 1 gün bekleyip tekrar deneyin.
Ya da sanal kart açıp o kartla alın.