Steam'in tarayıcı versiyonundan alıyorsanız uygulamasından deneyin. Uygulamadan almayı deniyorsanız tarayıcıdan deneyin.5 TL bir şey fazla değil çok denemedim ilk deneyişte yaptı hatta.
Acil bugün almak için bunu yapacağım teşekkürler sonrası için banka kartına çözüm bulmam gerek.Papara kart açıp banka kartınızdan Papara'ya parayı gönderin Papara üzerinden sanal kart açıp alabilirsiniz.
Burayada video bıraktım nasıl göndereceğiniz için.
Açık her türlü işleme.Kartınız yurt dışı alışverişe açık mı?
Acil bugün almak için bunu yapacağım teşekkürler sonrası için banka kartına çözüm bulmam gerek.
5 TL bir şey fazla değil çok denemedim ilk deneyişte yaptı hatta.Çok fazla denediniz mi? Çok fazla deneyince böyle bir sorun geliyor ve vereceğiniz ücret fazlaysa kart bunu dolandırıcılık sanıp engelleyebilir.
Steam'in tarayıcı versiyonundan alıyorsanız uygulamasından deneyin. Uygulamadan almayı deniyorsanız tarayıcıdan deneyin.5 TL bir şey fazla değil çok denemedim ilk deneyişte yaptı hatta.
Öyle deneyeyim birde denememiştim.Steam'in tarayıcı versiyonundan alıyorsanız uygulamasından deneyin. Uygulamadan almayı deniyorsanız tarayıcıdan deneyin.
Eğer olmuyorsa banka şirketiniz şüpheli satım alım zannedip engellemiş olma ihtimali de var.Öyle deneyeyim birde denememiştim.