Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.664 Çözümler 24 2 Haziran 2021 #1 Merhaba, Witcher 3 incelememe 2 tane ödül geldi ve profilimde gözükmüyor. Gizleme özelliğini de kapattım değişen bir şey yok. Yardım edebilecek birisi var mı? Steam Community :: pyro No information given. steamcommunity.com
Merhaba, Witcher 3 incelememe 2 tane ödül geldi ve profilimde gözükmüyor. Gizleme özelliğini de kapattım değişen bir şey yok. Yardım edebilecek birisi var mı? Steam Community :: pyro No information given. steamcommunity.com
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2021 #2 Sadece profile verilen ödüller profilde gözükür.
tarnished Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 788 Çözümler 7 2 Haziran 2021 #3 İnceleme ödülleri sadece incelemelere bakarken gözüküyor. Son düzenleme: 2 Haziran 2021
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.554 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #4 İncelemeye verilmiş ödül sadece incelemede gözükür. Ayrıyeten profile verilmesi gerekiyor ödülün.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.664 Çözümler 24 2 Haziran 2021 #5 wanetage dedi: İncelemeye verilmiş ödül sadece incelemede gözükür. Ayrıyeten profile verilmesi gerekiyor ödülün. Genişletmek için tıkla... tarnished dedi: İnceleme ödülleri sadece incelemelere bakarken gözüküyor. Genişletmek için tıkla... EKAloji dedi: Sadece profile verilen ödüller profilde gözükür. Genişletmek için tıkla... Peki puan geliyor mu?
wanetage dedi: İncelemeye verilmiş ödül sadece incelemede gözükür. Ayrıyeten profile verilmesi gerekiyor ödülün. Genişletmek için tıkla... tarnished dedi: İnceleme ödülleri sadece incelemelere bakarken gözüküyor. Genişletmek için tıkla... EKAloji dedi: Sadece profile verilen ödüller profilde gözükür. Genişletmek için tıkla... Peki puan geliyor mu?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.554 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #6 Herixa dedi: Peki puan geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. E-posta aracılığıyla puanı verdiklerini haber ediyorlar. 14 gün sonra gelir puanlar.
Herixa dedi: Peki puan geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. E-posta aracılığıyla puanı verdiklerini haber ediyorlar. 14 gün sonra gelir puanlar.