Steam oynayarak kart düşürme

Idle Master güvenilir mi? Eğer güvenilirse uzun süre emek harcayıp para verdiğim orijinal hesabımı koyacağım oraya hocam. Kaç aydır pek oyun oynamıyorum en azından kart düşsün.
Idle Master programını kullandım bir sıkıntı olmadı ama VAC koruması olan oyunları karantiya alırsan daha iyi olur. Ek olarak arkadaşım GrabtheGames IndieGala gibi sitelerden bedava verilen oyunları toplayarak baya bir oyun kütüphanesini genişletti ardından Idle-Master programıyla topladığı oyunların kartlarını satıp baya bir para elde etti. Son olarak eğer program hakkında endişelerin varsa hiç bulaşma derim Steam hesabının sorumluğu senin üzerinde.
 
1- Kart kazanma veya satmak için steam seviyesi gerekiyor mu ?
2- Steam Guard gerekiyor mu ?
1- Gerekmiyor.
2- Steam Guard güvenlik önleminden dolayı bağlanamayabilir fakat pazarda satarken korumanın açık olması gerekiyor ve mobilden alım-satımlarınızı onaylamanız.
Oyunu açık bırakıp PC'yi yormaya gerek yok bence. Mobilde kullandığım ''Idle Daddy'' uygulama var. Tavsiye ederim. Hesabına giriyorsun ve sadece telefon Wi-Fi'ye bağlı olması yetiyor. Kendi kendine oynuyor gösterip kartları düşürüyor. Gece uyurken açıyorum ben sabaha hepsi düşmüş oluyor. Hem de hepsini topluca kasıyor, teker teker uğraştırmıyor.
Şimdi denemek için kurdum. Önerdiğin herhangi bir ayar var mı? Açıkcası ben bile başarımlar için başka uygulamaları kullanmaktan korkuyorum çünkü belli bir meblağ veriyoruz hesaplar için.
 
Son düzenleme:
Yıllarını alabilir dostum. En iyisi Idle Master yükle, kart veren oyunlar Steam'de 50 kuruştan başlıyor, yani baya bir profit yaparsın. Ben Idle Master'ın bir bug'ını bulmuştum. Beklemen gereken sürenin yarısını bekleyip kart alabiliyordum :p Ve Idle Master yasal, yasal olmasa Steam bir kullanıcının 5000 levellere ulaşmasına izin vermezdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı