Steam oyun alınıp iade edilirse sınırlama kalkar mı?

Mehmetm

Hectopat
Merhaba. Eski Steam hesabımda sadece CS:GO ve ETS var ve kullanmıyorum eskiden 2 kasa düşürmüşüm. CS:GO'dan fakat satabilmem veya takaslamak için kısıtlamayı kaldırmam gerekiyor. 3.5 dolar sonra kısıtlama kalkıyor. 3.5 dolar değerinde oyun aldıktan sonra kasaları kendi hesabıma takaslayıp iade etsem işe yarar mı? Veya direk ana hesabıma hediye mi atmalıyım sizce? Hesabımı kullanmayacağım için iade gibi düşünceye sahibim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pazarda satabilmen için 15 gün beklemen gerekiyor. Alıp iade ettiğinde de 15 gün dolmadan hesabın tekrar sınırlı hale geliyor. Yani hayır tek zeki sen değilsin kardeşim :)

Satın alınca kısıtlama kalkar ama süre veriyor mesela sallıyorum 15 gün içinde kısıtlamanız kalkacaktır diye. Eğer o sürede oyun iade edersen bozulur mu bilmiyorum.

Satın alınca kısıtlama kalkar ama süre veriyor mesela sallıyorum 15 gün içinde kısıtlamanız kalkacaktır diye. Eğer o sürede oyun iade edersen bozulur mu bilmiyorum.
Evet bozuluyor. İade tamamlandığı an hesap tekrar sınırlandırılıyor. Ama kendi hesabına takas edebiliyor olması lazım.

Kısıtlama varken yeni kurallarda takasıda kısıtlıyor.
En son geçen sene operasyon kastığımda yoktu bu. Valorant gibi bir rakibi varken ve kan kaybında zirvedeyken topuğuna sıkıyor Valve.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı