Steam Oyun Alırken "Tekrar deneyin" Sorunu

Manyaq61

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar CS:GO aldım bir de Euro Truck Simulator 2 alacaktım İninal kartla. (MasterCard BoacCompra) Tekrar deneyin diyor, çözümü bilen var mı?

İninal ile alıyorsan şu seçenği tıkla ve bilgileri doldur. Bu sayede Boacompra sorunu olmaz: (Oku paint ile yaptım )

Mastercard boacompra ile bugün bende denedim aynı hatayı bende de verdi sorunu çözebilen var mı acaba ?

Evet yeterli bakiye vardı. Kart bilgilerini girdiğim için bir sıkıntı yaşamamak adına kartı iptal ettirdik.

Beyler Alperen Kara'nın Dediği Gibi Yapın Öyle Yapınca Hata Vermiyor Onun Sayesinde Hatasız Oyun Alabiliyor'um..!

Ben (National) seçeneği yerine senin dediğin MasterCard şekliyle almaya çalıştığım zaman, kart banka tarafından reddedildi diyor, ilk başta o hatayı araştırdığım için bana Türk Bayraklı olana tıkla dediler ama türk bayraklı olan National da hata verince buraya geldim sende beni geri yolluyosun... yokmu bi çözüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…