F FinisElectus Kilopat Katılım 9 Nisan 2018 Mesajlar 246 25 Aralık 2020 #11 Ürün almaya çalıştığınız zaman otomatik olarak Steam cüzdanınızdan çekiyor. Bunu değiştir diyerek kaldırabiliyorsunuz.
Ürün almaya çalıştığınız zaman otomatik olarak Steam cüzdanınızdan çekiyor. Bunu değiştir diyerek kaldırabiliyorsunuz.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 25 Aralık 2020 #12 xxlaren dedi: İade ortalam birkaç güne gelir. 5 liraya oyun alıp tekrar karta iade etmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Karta iade yapılması için seçtim ama yapamayacağımın uyarısı aldım.
xxlaren dedi: İade ortalam birkaç güne gelir. 5 liraya oyun alıp tekrar karta iade etmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Karta iade yapılması için seçtim ama yapamayacağımın uyarısı aldım.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 25 Aralık 2020 #13 Silinen üye dedi: Zaten 14 gün geçmedi ve hiç oynamadım aldıktan 1-2 saat sonra iade başvurusunda bulundum. Genişletmek için tıkla... Hocam onu demedim yani iade ettiniz ya aldığınız para maksimum 14 gün içinde size geliyor.
Silinen üye dedi: Zaten 14 gün geçmedi ve hiç oynamadım aldıktan 1-2 saat sonra iade başvurusunda bulundum. Genişletmek için tıkla... Hocam onu demedim yani iade ettiniz ya aldığınız para maksimum 14 gün içinde size geliyor.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 25 Aralık 2020 #14 Akkuşlu dedi: Hocam onu demedim yani iade ettiniz ya aldığınız para maksimum 14 gün içinde size geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yeni anladım.
Akkuşlu dedi: Hocam onu demedim yani iade ettiniz ya aldığınız para maksimum 14 gün içinde size geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yeni anladım.