Ka4n Centipat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #31 İlginizi çekerse Undertale var hocam.
Dante Costa Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 207 Daha fazla Sistem Özellikleri I3 8GB INTEL HD GRAPHICS 256GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 15 Haziran 2023 #32 ykalyon25 dedi: Şu an oynayacak oyun aramıyorsanız yaz indirimlerini bekleyebilirsiniz, indirimlerle daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... 1 2 gün içerisinde lazım efendim her gün bir oyuna zam geliyor Stardew Valley'e de gelmesini bekliyorum belki onu alabilirim bilmiyorum. Ka4n dedi: İlginizi çekerse Undertale var hocam. Genişletmek için tıkla... Benlik değil hocam yine de teşekkür ederim.
ykalyon25 dedi: Şu an oynayacak oyun aramıyorsanız yaz indirimlerini bekleyebilirsiniz, indirimlerle daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... 1 2 gün içerisinde lazım efendim her gün bir oyuna zam geliyor Stardew Valley'e de gelmesini bekliyorum belki onu alabilirim bilmiyorum. Ka4n dedi: İlginizi çekerse Undertale var hocam. Genişletmek için tıkla... Benlik değil hocam yine de teşekkür ederim.
Y ykalyon25 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 193 Yer Trabzon 15 Haziran 2023 #33 Dante Costa dedi: 1 2 gün içerisinde lazım efendim her gün bir oyuna zam geliyor Stardew Valley'e de gelmesini bekliyorum belki onu alabilirim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yaz indirimlerine kadar zam gelmez büyük ihtimalle çünkü zam geldikten sonra belli güne kadar indirim yapamıyorlar Steam'in sınırı var. Ama emin olamıyorsanız Stardew Valley'i alabilirsiniz fiyatına değer 200 saatim var güzel oyun.
Dante Costa dedi: 1 2 gün içerisinde lazım efendim her gün bir oyuna zam geliyor Stardew Valley'e de gelmesini bekliyorum belki onu alabilirim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yaz indirimlerine kadar zam gelmez büyük ihtimalle çünkü zam geldikten sonra belli güne kadar indirim yapamıyorlar Steam'in sınırı var. Ama emin olamıyorsanız Stardew Valley'i alabilirsiniz fiyatına değer 200 saatim var güzel oyun.
LockDownTR Megapat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 766 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizyoterapist-EGM 15 Haziran 2023 #34 Resident Evil 4 13 lira.
Dante Costa Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 207 Daha fazla Sistem Özellikleri I3 8GB INTEL HD GRAPHICS 256GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 15 Haziran 2023 #35 Eski versiyonu o hocam. LockDownTR dedi: Resident Evil 4 13 lira. Genişletmek için tıkla...
Emre Van Der Linde Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 365 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #36 Dante Costa dedi: Eski versiyonu o hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten onu önermiş ?