Steam oyunlarının hiçbiri açılmıyor

Çok sıkıntıdayım 3 gündür. Kafayı yiyeceğim, hiçbir Steam oyunu açılmıyor. Ne varsa denedim. DirectX falan kurdum, DLL sildim, hala hiçbir şey değişmiyor.
Verdiği herhangi bir hata vs. var mı? Nasıl bir işlemden sonra böyle bir sıkıntı almaya başladınız?

Artı -1 Eksi
Hiçbir hata yok, başlata basıyorum, ekrana hiçbir şey gelmiyor ve oyun açılmadan kapanıyor.

Hocam ben de bilgisayar açılırken Steam güncelleniyor diyor, hep onu kapatınca da Steam bilgisayarı yeniden başlatana kadar açılmıyordu. Sizde de aynısı olabilir. Yani eğer o çıkıyorsa güncellenmesini bekleyin. Ben de öyleydi çözüldü.

Hocam ben de bilgisayar açılırken Steam güncelleniyor diyor, hep onu kapatınca da Steam bilgisayarı yeniden başlatana kadar açılmıyordu. Sizde de aynısı olabilir. Yani eğer o çıkıyorsa güncellenmesini bekleyin. Ben de öyleydi çözüldü.
Steam güncelleniyor geliyor,3-4 saniye sonra gidiyor hiç bir şey ellemiyorum sonra hesabıma giriyorum yani onda bir sıkıntı yok sanırım.Her zaman aynı şekilde giriyorum yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı