Çözüldü Steam Oyunun Dosyalarını Başka Bilgisayara Aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zkngkdnz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şimdi benim bilgisayarımda yüklü olan oyunu, USB belleğe aktarıp, daha sonra bu bellekteki oyunu başka bir bilgisayara aktarsam ne olur?

Şöyle ki denediğim vakit Steam örnek olarak CS:GO oyunu görmezden gelip baştan indirdi. Bu durum aynı veya farklı Steam hesaplarında da yaşandı. Ben bunu nasıl Steam'e geçerli kıldırtabilirim?

Yani bilgisayarımdaki bir oyunu, başka bir bilgisayara aktardığım vakit Steam'in oyunun dosyaları olsa dahi tekrardan indirme yapmasını nasıl engelleyebilir ve oyunu çalıştırabilirim? Bunun bir yolu var mıdır? Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler.
Manifest dosyalarını tek tek açmaya gerek yok. Onun yerine direkt olarak oyunun ID'sini öğrenebiliyoruz. O manifest dosyalarında "_*****" kısmında da oyunun ID'si yazıyor anladığım kadarıyla. O ID'yi de Steam arayüzünden oyuna sağ tıklayıp özellikler dediğimizde oradaki bir pencereden -hangisi olduğunu hatırlamıyorum, %90 Yerel Dosyalar kısmında- görebiliyorduk.
Bu çok işime yaradı. Hepinize iyi forumlar. Konu kapanabilir ya da ne yapılacaksa. Sorunum çözülmüştür. :)
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler.
Manifest dosyalarını tek tek açmaya gerek yok. Onun yerine direkt olarak oyunun ID'sini öğrenebiliyoruz. O manifest dosyalarında "_*****" kısmında da oyunun ID'si yazıyor anladığım kadarıyla. O ID'yi de Steam arayüzünden oyuna sağ tıklayıp özellikler dediğimizde oradaki bir pencereden -hangisi olduğunu hatırlamıyorum, %90 Yerel Dosyalar kısmında- görebiliyorduk.
Bu çok işime yaradı. Hepinize iyi forumlar. Konu kapanabilir ya da ne yapılacaksa. Sorunum çözülmüştür. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı