Steam oyunundan bilgisaya virüs girebilir mi?

Bildiğim kadarıyla bilgisayarınızdaki RAM seviyesini aşınca bilgisayar donuyor. Bana da çok oluyorsu. Büyük ihtimal sistem özelliklerinden dolayıdır. Steam'deki PES'ten virüs çıkacağını sanmıyorum.

Konu sahibine soracaktım PES 21 le ilgili sorunun devam ediyor mu diye de dalgınlıkla seni etiketlemişim kusura bakma oruç işte.

Hayır bir daha olmadı arkadaşıma sordum ekran kartından olmuştur dedi. Çünkü pese girmeden önce NVIDIA'dan sürüm güncellemesi vardı onu indirip öyle girmiştim. Belki bundan kaynaklı oldu diye düşünüyorum.

Bildiğim kadarıyla bilgisayarınızdaki RAM seviyesini aşınca bilgisayar donuyor. Bana da çok oluyorsu. Büyük ihtimal sistem özelliklerinden dolayıdır. Steam'deki Pes'ten virüs çıkacağını sanmıyorum.

Sistemi ozelliklerimi yazmıştım 16 GB az gibisinden mi demek istediniz yoksa başka bir şey mi söylemek istediniz?

Bugün PES 2021 oynuyordum oyunu ilk oynayisimda küçük küçük kasmalar oluyordu bende Steam'den dosyaları dogrulattim bir sıkıntı çıkmadı. Oyuna girdim tekrardan oyun bir anda ortasında donakaldi bilgisayarda dondu. Görev Yöneticisi'ni açamadım bilgisayara kapata basıyorum kapanmıyor düğmeye basılı tuttum anca öyle kapandı. Bunun bir virüs olma ihtimali var mı yoksa başka neden kaynaklı ne yapabilirim?

Steam'den virüs ihtimali mi... :DSistem nedir?

Hayır bir daha olmadı arkadaşıma sordum ekran kartından olmuştur dedi. Çünkü pese girmeden önce NVIDIA'dan sürüm güncellemesi vardı onu indirip öyle girmiştim. Belki bundan kaynaklı oldu diye düşünüyorum.

Sistemi ozelliklerimi yazmıştım 16 GB az gibisinden mi demek istediniz yoksa başka bir şey mi söylemek istediniz?
Benim kendi bilgisayarım çok iyi bir bilgisayar değil o yüzden oynamayı denediğim bazı oyunlarda bilgisayarın Ram kullanımı sınırı aşıyordu ve donuyordu ama 16gb ram ile aşacağını sanmam ama virüs olmadığı kesin (eğer virüs varsa da steamden dolayı değildir)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı