Steam oyunundan bilgisaya virüs girebilir mi?

Bildiğim kadarıyla bilgisayarınızdaki RAM seviyesini aşınca bilgisayar donuyor. Bana da çok oluyorsu. Büyük ihtimal sistem özelliklerinden dolayıdır. Steam'deki PES'ten virüs çıkacağını sanmıyorum.

Sistemim AMD Ryzen 5 3600.
RTX2060 EVO.
16 GB RAM.
Anakart ASUS BM450k.

Hayır Steam içerisinde virüs bulunmaz yaşadığınız olay anlık bir sistemsel donma olabilir.

Bulaşma ihtimali yok fakat diyelim oldu bu seni zengin eder

Konu sahibine soracaktım PES 21 le ilgili sorunun devam ediyor mu diye de dalgınlıkla seni etiketlemişim kusura bakma oruç işte.

Hayır bir daha olmadı arkadaşıma sordum ekran kartından olmuştur dedi. Çünkü pese girmeden önce NVIDIA'dan sürüm güncellemesi vardı onu indirip öyle girmiştim. Belki bundan kaynaklı oldu diye düşünüyorum.

Sistemi ozelliklerimi yazmıştım 16 GB az gibisinden mi demek istediniz yoksa başka bir şey mi söylemek istediniz?

Steam'den virüs ihtimali mi... Sistem nedir?

Benim kendi bilgisayarım çok iyi bir bilgisayar değil o yüzden oynamayı denediğim bazı oyunlarda bilgisayarın Ram kullanımı sınırı aşıyordu ve donuyordu ama 16gb ram ile aşacağını sanmam ama virüs olmadığı kesin (eğer virüs varsa da steamden dolayı değildir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…