Steam para iadesi gelmedi

BayE

Hectopat
Katılım
12 Kasım 2020
Mesajlar
323
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kartıma para gelmedi. Hiçbir türlü anlamadım. Bu ne karışık okunmuyor yazılar.

steammail.PNG
 
@BayE Oyunu alırken paranın bir kısmını karttan, bir kısmını ise Steam cüzdanından ödemişsin. İade kısmında ise parayı karta talep etmişsin anladığım kadarıyla.

Bu durumda karttan ödediğin miktarın karta yatırılması için 14 gün, Steam cüzdanından ödediğin miktarın da Steam cüzdanına iadesi için 7 gün beklemen gerekiyor.

Steam cüzdan harcamaları karta iade olmuyor.
 
Her ne kadar 7 gün dese de oyunu iade ettiğin günün 24 saat sonrasında para cüzdanında oluyor ama banka için aynısını diyemem.
O süreler maksimum olarak veriliyor tabii. 14 gün kart diyor ama ben karta iade istediğimde 3 günü geçtiğini görmedim. Garanti Bonus kullanıyorum, bu tarz alımlarda iade konusunda hiç bekletmiyor. Keza Amazon alışverişinde de iadeyi 4 saat içinde yapmıştı.

Tosla, İninal, Papara vs. bu tarz kartlarda çok sorun yaşanıyor. Süreçle ilgili şikayetçi olunan çok konu gördüm. Bu kartlar kampanyalı kartlar olduğu için belki de kampanyalardan olası faydalanılan durumları inceliyorlardır.
 
O süreler maksimum olarak veriliyor tabii. 14 gün kart diyor ama ben karta iade istediğimde 3 günü geçtiğini görmedim. Garanti bonus kullanıyorum, bu tarz alımlarda iade konusunda hiç bekletmiyor. Keza Amazon alışverişinde de iadeyi 4 saat içinde yapmıştı.

Tosla, ininal, Papara vs. bu tarz kartlarda çok sorun yaşanıyor. Süreçle ilgili şikayetçi olunan çok konu gördüm. Bu kartlar kampanyalı kartlar olduğu için belki de kampanyalardan olası faydalanılan durumları inceliyorlardır.

Papara sanal kart ile aldım keşke almasydım:(
Steam karta iade yapmıyor galiba aynısı başıma geldi iadeyi alamadım.

Ne oldu bakiyene mi geldi dostum.
 
@BayE Hesabınıza gelir para, merak etmeyin. Biraz zaman alır ama normal şartlarda 14 günü geçmemesi lazım.
 

Geri
Yukarı