Rehber Steam Para Katlama 2

Parlak çıkarsa güzel katlıyosrun ama bekleme süresi veriyor satmak için. :/

7'yi deneyecektim kartları bulamadım. Bende 4'ü denedim. Hiç umudum yoktu ama oldu. 59 liralık arka plan çıktı. Umarım dediğiniz gibi ban kalkınca satılabilir.

Hiç mantıklı değil, onların düşme olasılığı çok düşük, ben ne yapıyorum anlatayım
Özel fırsatlara girip 1 lira civarı olan bütün oyunları alıyorum, alırken filtrelerden Steam koleksiyon kartları seçin,
Oyunları aldıktan sonra idle master ile aldığım oyunların koleksiyon kartlarını düşürüyorum, bundan sonra rozetler sayfasına girip toplu toplu satıyorum ve her oyunun kartları oyunun kendinden %90 fazla ediyor, oyun 1.05 ise kartları 1.20, bazen parlak kartlar düşüyor, mesela geçen bir tanesini 15 liraya sattım, cuma ve pazartesi oyunları takip edebilirsiniz, hesabımda 900 civarı oyun oldu ve ilk başta 40 oyun alıp kartlarını satarak elde ettim, biraz zaman alıyor tabi çünkü 40-60 arası oyun giriyor en düşük fiyat olan 1.05ten
Şans işi de değil çünkü oyunların kartları kendinden daha ucuz olmuyor, en fazla edeceğiniz zarar 10 kuruş,
+Hentai oyunlarının kartları daha pahalı

Düşme olasılığı düşük falan demişsiniz ama 2 rozete tek atıp 100TL kazandım 2 dakikada. Ayrıca bunun olasılığı kart düşürmeden daha fazla. 2 yöntemi de biliyorum. Bu zamana kadar bende oyun alıp kart kasıyordum ama bu yöntem çok daha mantıklı.

Hocam bu kartları aldıktan sonra ne yapnam lazım bilgi verebilir misiniz?

İşin içinde dolandırıcılık olma olasılığı ne? Çünkü bana öyle bir durum için çok makul gözüküyor, arkadaş toplayıp yeni ve bilinmeyen oyun kartlarını belirli fiyattan koyup asıl geliri kendi sağlayamaz mı? çünkü bazılarında kart bile kalmamış, benimki de teori "30 liram gitti ona sinirlendim".

7 numaralıyı denemeyin arkadaşlar. 3 kere denedim 60 TL zarar ettik neyse ki diğerlerinden toparladık ne kâr var ne zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…