Rehber Steam Para Katlama 2

Yeni kurallara göre yasaklandı ama duruma göre verilebiliyor sanırım.
(Kural 60)
Bir sunucu açıp bunun linkini paylaşırsak insanların yararına olacağı ve bundan bir kazancımız olmayacağı için bir sorun olacağını düşünmüyorum.

İsterseniz bunun için bir sunucu açabiliriz?
İstekli olanlar beğenerek desteğini gösterebilir. Bir yetkilide izin olup olmadığını belirtirse oluşturalım, cezalanmayalım sonra.

Ban falan yok. O yazıda bahsedilen takas. Envantere düşen ya da satın alınan tüm eşyalar belli bir süre takas edilemez. Arkadaşın düşürdüğü arka plan satılamaz. Etiketlere bakın zaten takas edilemez etiketi var.
Takas edilemez etiketi kalıcı değil geçici olarak duruyor, 1 hafta sonra o etiket kalkıyor

Hocam arkaplan muhabbeti pek de mantıklı değil artık. 1.5 2 yıl önce yapıyordum. Bunun sayesinde şuan 50 TL paramı 120 yapıp, 52 levele kadar kastım Steam'de. Dediğim gibi, bence artık mantıklı değil. Şuan bir şeyi birleştirmek kurdan dolayı 15-20 TL olduğu için bütçeyi yükseltmek gerekiyor. Örneğin fotoğrafını koyduğunuz bir oyunun kartlarını 7 TL'ye almıştım zamanında. O zaman arkaplan 4 dolar yerine 8-9 dolar civarındaydı. Demek istediğim arkaplanların fiyatları çok düştü. Ekonomi bu haldeyken yapmak mantıksız değil. Ama arkaplan fiyatları düştüğü için ben önermiyorum. Sırf bu yöntemle insanlara yardımcı olmak için yüzlerce kişinin olduğu Discord grubum bile vardı.

Önerim Valve Complete pack alın indirimde sonra Idle Master kullanıp kartları düşürün daha sonra ise oyunları iade edin.
2 Saatten sonra oyun iade edilmiyor. Genel olarak kartlar da 2 saattin sonunda düşmeye başlıyor. 10 oyunu aynı anda da rölanti etse 2 saatten önce maximum 2-3 tane düşürür.

7 numaralıyı denemeyin arkadaşlar. 3 kere denedim 60 TL zarar ettik neyse ki diğerlerinden toparladık ne kâr var ne zarar.
Şans işi bunlar ağa. 7 numarada hangi oyun olduğuna bakmadım ama böyle değerlendiremezsin. Common bir arkaplan için 5x yapmıştım. İlk hesabımda 3 tane çıkararak 130 TL kâr etmiştim. Yan hesapta bir tane bile çıkmadı. Oyuna göre değerlendirmek yanlış.

Ban falan yok. O yazıda bahsedilen takas. Envantere düşen ya da satın alınan tüm eşyalar belli bir süre takas edilemez. Arkadaşın düşürdüğü arka plan satılamaz. Etiketlere bakın zaten takas edilemez etiketi var.
Yanlış bilgi vermeyin. Daha önce çok fazla rozet birleştirdim. Çıkan arkaplan 1 hafta takas ve pazar banlı olur. Totalde 70 birleştirme yapmışımdır. Daha önce satılamayan arkaplan görmedim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki satılamayan arkaplan olmaz. Steam puanı ile arkaplan alırsan bir tek onu satamazsın. Onun dışında satılabiliyor.

Son düzenleme:
Tüm kartları almak mı gerekiyor yoksa 1kart alıp satabilir muyuz?

Tüm kartları alıyorsun sonra hepsini elde ettiğin için bu kartları işleyebiliyorsun bu şekilde arka planı veriyor sana sonra 1 hafta takas banı var endişelenme 1 hafta geçtikten sonra istediğin şekilde satabilirsin iyi sosyaller dilerim.

@RuinedMeyus bunların farkı oluyor mu bir tanesini mavi birini beyaz alsam sorun oluyor mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220819-193659.png
    Screenshot_20220819-193659.png
    101 KB · Görüntüleme: 66

Technopat Haberler

Geri
Yukarı