Rehber Steam Para Katlama Şansı

Başlığı "Steam para katlama yolu" yapıp konuya "sorumluluk kabul etmiyorum" yazmanıza, yani komik bir şey var; çelişki.

Bir kişi gidip kartları alıp rozete işlerse ve bundan kötü bir şey çıkarsa bunu yapan kişi bana suç atarsa ben nasıl bir karşılama yapabilirim?
O mesajda şunu vurguluyorum: "Eğer bunu yapıp paranızı kaybederseniz sorumluluk kabul etmiyorum."
Ve bundan doğal ne olabilir ki?
@titanss Komik olan ne ?

Son düzenleme:
20 TL'den sattım puzzle poker kartı. Sonrasında Zup! 5 için 33 TL'lik bir kart var onu çıkartmak için rozet işledim de battım orada :D. Allah'tan kartların ücreti 5 TL civarı bir şeydi. Ben bir tane common kart var sandım Zup! 5 de. 5 tane falan varmış common kart. Neyse sonrasında tokyo için rozet işledim ve çıktı. Yani eşeklik etmesem iyi kardaydım. Hala kardayım ama.

20 TL'den sattım puzzle poker kartı. Sonrasında Zup! 5 için 33 TL'lik bir kart var onu çıkartmak için rozet işledim de battım orada :D. Allah'tan kartların ücreti 5 TL civarı bir şeydi. Ben bir tane common kart var sandım Zup! 5 de. 5 tane falan varmış common kart. Neyse sonrasında tokyo için rozet işledim ve çıktı. Yani eşeklik etmesem iyi kardaydım. Hala kardayım ama.
Hocam keşke zup'u yapmasaydınız onda kara geçmek için çok şanslı olmanız gerek.

Hocam keşke Zup'u yapmasaydınız onda kara geçmek için çok şanslı olmanız gerek.

Hocam pek bilmiyorum bu rozet işlerini de iyi ders oldu. Neyse 7 TL'den 20'ye çıktım. Geri 15'e düştüm. Tokya kartarı ile 5 TL kaldım. Tokyoyu satınca zararı kapatırım.

Dosya Ekleri

• tokyo.PNG
    tokyo.PNG
    103,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Lanet kart.PNG
    Lanet kart.PNG
    101,6 KB · Görüntüleme: 65

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı