Steam para nasıl nakite çevirilir?

Canersss

Centipat
Katılım
15 Temmuz 2021
Mesajlar
7
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam Steam'de 1000 TL para ve 1 tanede 300 TL'lik ak skinim var bunları satmak istiyorum ama ByNoGame çok fazla komisyon kesiyor ve ucuza satıyorum orada ilgilenen arkadaşlar varsa konuşabiliriz veya daha az zararla nerede satabilirim?
 
Technopat ve diğer forumlarda ilan açıp satış yapmak güzel bir yol.

Mesela 200 TL'lik bir oyunu, 175 TL karşılığında forumdan birisine hediye gönderiyorsunuz. Hem insanlar indirim almış oluyor hem de siz parayı çevirmiş oluyorsunuz. Komisyon miktarını kendiniz belirlersiniz, ne kadar hızlı çevirmek istiyorsanız o kadar çok indirim yaparsınız.

Hesapta yüklü olan Steam parası birine hediye olarak gönderilebiliyor mu, yoksa mutlaka oyun mu hediye ediliyor onu bilmiyorum.

Ama bu tip satışlarda para ve hediye aynı anda olmayacağı, iki taraftan birisi mutlaka parayı ya da hediyeyi önce göndereceği için, dikkatli olmak lazım.
 
Bildiğim sadece ByNoGame var. Dediğin gibi komisyon çok fazla kesiyor başka internet sitelerine güvenemiyorum.
 
İki yöntem var. İlki; yukarıda arkadaşların da bahsettiği gibi bynogame üzerinden skin satmak. Komisyon çok fazla olsa da sorunsuz bir şekilde parayı nakite çevirebiliyorsunuz.

İkinci yöntem ise; steam bakiyenizi başka birine oyun hediye ederek nakite çevirebilirsiniz fakat bunun için biraz uğraşmanız gerekiyor. Ayrıca güven problemleri de cabası.

Ben, facebook üzerinden gruplara ilanlar vererek steam hesabımdaki tüm bakiyeyi bir arkadaşa oyun hediye ederek nakite çevirmiştim fakat yukarıda dediğim gibi. Biraz uğraştırıcı bir yol fakat bynogame komisyonundan daha az bir komisyon ile nakite çevirme imkanı oluyor.

Bunların haricinde başka bir yöntem varsa da ben bilmiyorum.
 
Arkadaşların dediği gibi ByNoGame tarzı siteler, forumun ve diğer forumların 2. El bölümlerinde ilan verebilirsiniz. Facebok'ta da ilan verebilirsiniz ama Facebook'ta indirim oranları çok yüksek. Skininiz var ve Facebook'ta ilan veicekseniz sipariş fiyatının %65'i teklif verirler size.

Ama size önerim ByNoGame veyahut forumun 2. El bölümü olacaktır, diğer forumların 2. El bölümlerini tavsiye etmiyorum. ;)
 
Bilgiler için teşekkürler o zaman bynogameden satarım hem güven problemi yaşarak para kaptırmak istemiyorum bu riskede girmek beni yorar 100 tl daha fazla kesilsin sağlam gelsin para
 

Geri
Yukarı