CharWyns Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 121 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #1 Steam'de pazarda daha önce satışa koyulmamış parlak kart düştü az önce. Sizce ne kadara satmam lazım? Kartın parlak olmayan hali 4 lira civarı...
Steam'de pazarda daha önce satışa koyulmamış parlak kart düştü az önce. Sizce ne kadara satmam lazım? Kartın parlak olmayan hali 4 lira civarı...
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.997 Makaleler 1 Çözümler 28 31 Aralık 2020 #2 Hangi kart?
A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #3 CharWyns dedi: Steam'de pazarda daha önce satışa koyulmamış parlak kart düştü az önce. Sizce ne kadara satmam lazım? Kartın parlak olmayan hali 4 lira civarı... Genişletmek için tıkla... Hangi oyuna ait, ve kartın ismi ne?
CharWyns dedi: Steam'de pazarda daha önce satışa koyulmamış parlak kart düştü az önce. Sizce ne kadara satmam lazım? Kartın parlak olmayan hali 4 lira civarı... Genişletmek için tıkla... Hangi oyuna ait, ve kartın ismi ne?
3 364752 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 459 Makaleler 1 31 Aralık 2020 #4 Pazara koyunca fiyat bilgisi gelmiyor mu zaten?
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #5 Hocam yanlış anlamayın ama, bunu buraya sormanız saçma. Satarken zaten satma fiyatı veriliyor. Amacınız hava atmak falan mı?
Hocam yanlış anlamayın ama, bunu buraya sormanız saçma. Satarken zaten satma fiyatı veriliyor. Amacınız hava atmak falan mı?
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #6 Bana Zup!'tan düştü çok fazla kar ettim.
F F16C Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 2.150 Makaleler 2 Çözümler 12 31 Aralık 2020 #7 Eğer piyasada olmayan bir kartsa güncel fiyatları sormuyor diye biliyorum. Eğer öyle bir durum varsa piyasayı belirleyen fiyat sizinki olacak sanırım. Çok abartmadan istediğiniz fiyata koyun belki ihtiyacı olan birisi alır iyi para kazanırsınız .
Eğer piyasada olmayan bir kartsa güncel fiyatları sormuyor diye biliyorum. Eğer öyle bir durum varsa piyasayı belirleyen fiyat sizinki olacak sanırım. Çok abartmadan istediğiniz fiyata koyun belki ihtiyacı olan birisi alır iyi para kazanırsınız .
CharWyns Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 121 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #8 Bsd Kaymak dedi: Hocam yanlış anlamayın ama, bunu buraya sormanız saçma. Satarken zaten satma fiyatı veriliyor. Amacınız hava atmak falan mı? Genişletmek için tıkla... parlağının pazarda satış listelemesi bulunmuyor malesef, bakabilirsiniz isterseniz (Devil`s Child) ardarda13 dedi: Hangi oyuna ait, ve kartın ismi ne? Genişletmek için tıkla...
Bsd Kaymak dedi: Hocam yanlış anlamayın ama, bunu buraya sormanız saçma. Satarken zaten satma fiyatı veriliyor. Amacınız hava atmak falan mı? Genişletmek için tıkla... parlağının pazarda satış listelemesi bulunmuyor malesef, bakabilirsiniz isterseniz (Devil`s Child) ardarda13 dedi: Hangi oyuna ait, ve kartın ismi ne? Genişletmek için tıkla...
3 364752 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 459 Makaleler 1 31 Aralık 2020 #9 CharWyns dedi: Parlağının pazarda satış listelemesi bulunmuyor maalesef, bakabilirsiniz isterseniz (Devil's Child) Eki Görüntüle 809572 Genişletmek için tıkla... Hocam rozet gidişatını görüntülenin altında dikkat ederseniz pazarlanamaz yazıyor. Edit: Zaten fark etmişsiniz
CharWyns dedi: Parlağının pazarda satış listelemesi bulunmuyor maalesef, bakabilirsiniz isterseniz (Devil's Child) Eki Görüntüle 809572 Genişletmek için tıkla... Hocam rozet gidişatını görüntülenin altında dikkat ederseniz pazarlanamaz yazıyor. Edit: Zaten fark etmişsiniz
CharWyns Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 121 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #10 364752 dedi: Hocam rozet gidişatını görüntülenin altında dikkat ederseniz pazarlanamaz yazıyor. Edit: Zaten fark etmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Beni anlayan tek kişi galiba, teşekkür ederim.
364752 dedi: Hocam rozet gidişatını görüntülenin altında dikkat ederseniz pazarlanamaz yazıyor. Edit: Zaten fark etmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Beni anlayan tek kişi galiba, teşekkür ederim.