Çözüldü Steam paylaşımlı hesap bilgisayara erişebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

treppen

Kilopat
Merhaba, Steam paylaşımlı hesap aldım. Remote Play ve Cloud save kapattım fakat oyuna girerken çevrimdışına almayı unutmuşum. Birisi çoktan bilgisayara erişmiş olma ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, Steam paylaşımlı hesap aldım. Remote Play ve Cloud save kapattım fakat oyuna girerken çevrimdışına almayı unutmuşum. Birisi çoktan bilgisayara erişmiş olma ihtimali var mı?
Nasıl yani sizin bilgisayarınıza mı?
Hayır erişemez. Çevrimdışına alma işlemi diğer insanlarla oyununun çakışmaması için yapılıyor. Aynı anda birden fazla çevrimiçi olursa biri oyundan atılır o sebeple.
Nasıl yani sizin bilgisayarınıza mı?
Hayır erişemez. Çevrimdışına alma işlemi diğer insanlarla oyununun çakışmaması için yapılıyor. Aynı anda birden fazla çevrimiçi olursa biri oyundan atılır o sebeple.

Çözüm
Hayır, o iki özellik kapalı olmasaydı bile bilgisayarınıza zarar gelmezdi. En fazla saveniz giderdi, Cloud Save sebebiyle. Remote Play de zaten onay olmadan çalışmıyor. Bilgisayarınıza erişme durumları yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı