Steam Pazar alışveriş süreci nasıl işler?

T4r1K_17

Hectopat
Katılım
1 Mart 2020
Mesajlar
66
Yenı bır Steam hesabı oluşturdum. Icıne 50 TL attım ALTF4 oyununu satın aldım. Anladğım kadarıyla aldıktan sonra 7 gun beklemem lazım bir de Steam Guard aktif değil olması lazım çünkü e-postadan kod ıstıyor. Zaten hesabı 5 Nisan'da açtım bu da 5 Nisan'dan beri korunuyor demek değil mi?

resim_2021-04-19_195053.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En yüksek düzeyde koruma için oradaki şartların hepsini yerine getirmelisiniz. Anında takas ve alım-satım yapmak için telefonuna Steam uygulaması kurup numaranızla eşleştirdikten sonraki 15 gün önemlidir. O yüzden ne kadar erken yaparsanız o kadar erken erişim sağlarsınız.
 
Yenı bır Steam hesabı oluşturdum. Icıne 50 TL attım altf4 oyununu satın aldım. Anladğım kadarıyla aldıktan sonra 7 gun beklemem lazım bir de Steam Guard aktif değil olması lazım çünkü e-postadan kod ıstıyor. Zaten hesabı 5 Nisan'da açtım bu da 5 Nisan'dan beri korunuyor demek değil mi?

Eki Görüntüle 982515

Hocam aldıktan sonra 7 gün değil 2'li doğrulamayı açtıktan 2hafta sonra olması lazım :D
düzenleme: 7 günlük zamanın olması yeni hesaplar için sadece
 
Son düzenleme:
Şu an Steam Guard'ınız telefonunuz üzerinde veya e-postanız üzerinde aktif mi? Steam'den ''hesap detayları'' kısmına girip Steam Guard kısmında ne yazdığını söyler misiniz?

Eğer attığım ekran görüntüsünde sizde çıkan yerde e-posta ile korunuyor veya mobil ile korunuyor yazıyorsa 15 gün beklemeniz yeterlidir. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.

İlla telefonunuz üzerinde aktif olacak diye bir şey yok. Steam Guard'ın e-posta üzerinde aktif olması Topluluk Pazarı'nın kullanılmasına yetiyor.


1618852468203.png
 
Nasıl yapacağımı lütfen anlatır mısınız?

Şimdi ben hep CS skin al sat yaptım, önce atıyorum skin var elinde sat deyince en düşük miktarını söylüyor hadi 0,5 TL olsun eğer sen 0,5 den daha düşük miktar yaparsan genelde anında satılıyor ama Steam de arada (her zaman %20'lerde herhalde) vergi alıyor tabii
Şu an Steam Guard'ınız telefonunuz üzerinde veya e-postanız üzerinde aktif mi? Steam'den "hesap detayları" kısmına girip Steam Guard kısmında ne yazdığını söyler misiniz?
Eki Görüntüle 982534

Bu arkadaş da takas (ya da satışlar) için hesabının nasıl hazır olacağını açıklıyor.
He bir de 7 günlük zaman olması yeni hesaplardaki küçük bir yetkinin alınması gibi (yani hoş geldin mesajı ama banlı versiyon gibi)
 
@_fatih_kartal_ Konu sahibinin Topluluk Pazarı'nın nasıl işlediğini, satışlarını nasıl yapacağını sorduğunu sanmıyorum. Sanırım şu an kullanamıyor olduğu için nasıl kullanacağını soruyor. Yani hesabın nasıl Topluluk Pazarı'na açılacağını soruyor.
 
@_fatih_kartal_ konu sahibinin topluluk pazarı'nın nasıl işlediğini, satışlarını nasıl yapacağını sorduğunu sanmıyorum. Sanırım şu an kullanamıyor olduğu için nasıl kullanacağını soruyor. Yani hesabın nasıl topluluk pazarı'na açılacağını soruyor.

Bruh. Doğru, neyse açılınca bakıverir çaktırma :D
 
@T4r1K_17
Yapacağınız zor bir şey yok açıkçası. Steam'e girin. Sağ üstte kullanıcı adınızın olduğu yerdeki ok simgesine tıklayıp ''hesap detayları''na basın. Ardından Steam Guard ile ilgili kısımda ne yazdığını söyleyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı