Steam, Pazarı Kapattı

Bugün bir bug sonucu CS:GO'da oyun içinden daha ucuza kapsül alınıp pazarda daha fazla fiyata satıldığını fark eden kullanıcılar bu Bug'ı kullandı. Bunun sonucu Steam, pazarı kapattı. Satılan öğelerin parası hesabınıza gelmemekle beraber pazardan çekilen eşyaların ise ortadan yok olduğu görülüyor. Bu Bug'ı kullanan kullanıcılara ise kalıcı takas yasağı verileceği dedikodular arasında.

Ben steamden 1.80 tl ye alıp 2.5 tl ye satıyordum. Bu yüzden ban mı yiyeceğim oyundaki 1.80 tl lik kapsül kutusunu 2.50 tl ye alanlara ban atmaları lazım 5bin tane de depo larıma doldurdum. İndirim bittikten sonra satacağım.

Ben Steam'den 1.80 TL'ye alıp 2.5 TL'ye satıyordum. Bu yüzden ban mı yiyeceğim oyundaki 1.80 TL'lik kapsül kutusunu 2.50 TL'ye alanlara ban atmaları lazım

Ah bir yetişsem Steam'de yüklü para vardı geç kaldım bende Twitch chatnde gördüm sonra burada konu açmşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…