Steam, Pazarı Kapattı

Bugün bir bug sonucu CS:GO'da oyun içinden daha ucuza kapsül alınıp pazarda daha fazla fiyata satıldığını fark eden kullanıcılar bu Bug'ı kullandı. Bunun sonucu Steam, pazarı kapattı. Satılan öğelerin parası hesabınıza gelmemekle beraber pazardan çekilen eşyaların ise ortadan yok olduğu görülüyor. Bu Bug'ı kullanan kullanıcılara ise kalıcı takas yasağı verileceği dedikodular arasında.

Kapsül almadım. Natus Vincere (Holo) 2020 RMR stickerlarından bayağı bir satın alım yaptım (200 TL kadar), parası çekildi ama eşyalar gelmedi. Sizce ne olacak? 😳
Ayrıca, Sosyal'de başka bir arkadaş (kullanıcı adını hatırlamıyorum) M9 Bayonet'ini kaybetmiş.

1617828257972.png

Kapsüller bitecekde karaborsa ortadan kalkıcak 8 tlye satıcaklar

200 tane kapsül açtım, 2 tane altın sticker geldi. Dedim katladık. Bi baktım 60-70 liraya düşmüş altın stickerlar. İndirim bitmeden kolay kolay eski fiyatına dönmez. Bir de stokçular var.
1 sene bekletirim hocam büyük ihtimal. İndirim bitsin birde bu kapsüller satıştan kaldirilsin, güzel karla satarım hepsini.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı